Sisustukseltaan uniikki ja rohkea uutuusravintola Lulu’s vie asiakkaat jännittävälle makumatkalle Kaakkois-Aasiaan. Vuoden 2022 uutuus sulautuu pitkälle syksyyn loppuunvarattuun Latitude 25 -omakase-ravintolaan, joka muuttuu osaksi Lulu’sia. Nimekäs perustajakunta uskoo, että ravintolat muodostavat yhdessä ainutlaatuisen makujen keitaan, jollaista ei ole Helsingissä ennen nähty.

Uusi ravintola Helsinki 2022: Lulu's
Richard McCormick, Lucas Hoang ja Alex Nieminen ovat perustaneet uuden Lulu’s-ravintolan, josta tekevät erityisen sen jännittävä makumaailma ja uniikki sisustus. Kuva: Andrew Taylor

Suuren suosion saavuttaneista Yes Yes Yes – ja Chéri-ravintoloistaan tunnetut ruokavisionäärit Richard McCormick ja Alex Nieminen avasivat uuden ravintolan Helsingin paraatipaikalle Unioninkadun ja Pohjoisesplanadin kulmaan heti elokuun 2022 alkuun.

Lulu’s on uuden ajan fuusiokeittiö, joka tarjoilee maukasta kasvisruokaa ennakkoluulottomasti. Ravintolan makumaailma on saanut vaikutteita läntisen Tyynenmeren alueen monipuolisesta ruokakulttuurista. Erilaisista kasvisannoksista koostuva herkullinen menu yhdistelee omaperäisesti Kaakkois-Aasian ja Euroopan makuja ja raaka-aineita.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lulu’s (@lulushelsinki) jakama julkaisu

– Kaakkois-Aasian mausteet, raaka-aineet ja ruoanvalmistusmenetelmät inspiroivat minua suunnitellessani Lulu’sin makumaailmaa. Halusin yhdistellä alueen makuja eurooppalaisille tuttuihin raaka-aineisiin ja tekstuureihin. Menu on leikkisä ja yllättävä, ja se rakentuu pienistä annoksista, jotka on tarkoitettu jaettaviksi, Richard McCormick kertoo.

Yksi Lulu’sin jännittävistä annoksista on italialaisesta Cacio e pepe -klassikkopastasta inspiraationsa saanut udon-nuudeliannos. Ravintolan makuelämykset viimeistelee laadukas viinivalikoima sekä raikkaat cocktailit, joita saa myös alkoholittomana.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lulu’s (@lulushelsinki) jakama julkaisu

Suosittu Latitude 25 sulautuu osaksi Lulu’sia

Lulu’sin kruununjalokivi on ylistetty Latitude 25, joka siirtyy Lulu’sin kanssa samoihin tiloihin ja sulautuu osaksi ravintolaa. Kyseessä on kokonaisvaltainen omakase-elämys, jossa huippukokki Lucas Hoang valmistaa asiakkaiden silmien edessä toinen toistaan herkullisempia sushi-annoksia. Pitkälle syksyyn loppuunvarattuun omakase-elämykseen vapautuu isompien tilojen myötä muutamia paikkoja, jotka ovat varattavissa Lulu’sin verkkosivuilla.

– Olemme huomanneet, että asiakkaat ovat aikaisempaa kokeilunhaluisempia sekä ruoan että juoman suhteen. Pienet jaettavat annokset toimivat hyvin, ja huolella valmistetun kasvisruoan kysyntä on selvästi kasvanut. Myös erilaisia viinejä maistellaan rohkeammin laseittain ja alkoholittomien cocktailien menekki on kasvanut merkittävästi. Lulu’s yhdessä Latitude 25:n kanssa on erinomainen vaihtoehto uusia makuelämyksiä etsivälle, Alex Nieminen kertoo.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Lulu’s (@lulushelsinki) jakama julkaisu

Lulu’s

Pohjoisesplanadi 17.
Ravintola on avoinna keskiviikosta lauantaihin.
Pöytävaraukset osoitteessa www.lulushelsinki.fi.

Aukiolot
ke-to 16–00
pe-la 16–02

Keittiö on avoinna kaikkina päivinä klo 23 asti.