Karaokeravintola Helsinki - Iloinen Katupoika Helsingin keskustassa

Helsingin karaokepaikat saivat joukkoonsa uutuuden, joka löytyy Citykäytävältä. Karaokeravintola Iloinen Katupoika on karaokelaulajan ja musiikin ystävälle tutustumiskohde, josta löytyy alan teknologia.

Kahdessa kerroksessa toimivan karaokeravintolan erikoisuus on karaokekappaleiden valikoima, jonka kerrotaan olevan koko Euroopan kattavin.

Ravintolapäällikkö Maikku Piiparisen mukaan Iloisesta Katupojasta haluttiin tehdä paikka, jonne jokaisen on helppo tulla.

– Meille ovat tervetulleita niin laulun ystävät kuin kuuntelijatkin, lasilliselle tai fiilistelemään pidemmäksi aikaa. Hintamme ovat keskustan tasoon nähden hyvinkin kohtuullisia, eikä juomavalikoiman kanssa ole turhaan hifistelty.

– olemme keskittyneet hyviin perustuotteisiin. Samoin tarjolle tulee pikkupurtavaa, kuten paistettavia panineja, Piiparinen kertoo.

Uusin teknologia mahdollistaa asiakaspalveluun panostamisen

Keskeisimpiä asioita ravintolan viihtyvyyden kannalta ovat iloinen asiakaspalvelu ja laadukas karaoketekniikka. Laulumahdollisuus on samanaikaisesti kahdessa kerroksessa ja ravintolan ollessa auki aina pääsee laulamaan: alakerrassa toimiva street bar aukeaa aamupäivällä ja yläkerran juonnettuun karaokeen pääsee illansuussa.

– Yksi tärkeimpiä asioita ravintolan viihtyvyyden kannalta on sujuva asiakaspalvelu sekä laadukas karaoke. Yläkerrassa oleva lava valoineen ja juontajineen houkuttelee paikalle varmasti myös hiukan vaativampia laulajia, sanoo juontajana toimiva Ann Wikström.

Karaoke-esiintyjien jonottamista on helpotettu kaikin puolin ja äänentoiston laadusta huolehdittu.

– Asiakkaita hemmotellaan huippuluokan äänentoistojärjestelmällä ja jonoautomatiikka pitää huolen laulujärjestyksestä. Iloisessa Katupojassa käytetty teknologia mahdollistaa muun muassa karaokelistojen selaamisen mobiililaitteella ja ravintolan kosketusnäytöillä. Paperisia laululistoja ja karaokelappuja ei ravintolassa nähdä, tekniikasta vastaava Juha Ruuska jatkaa.

Ravintolatiedot

Iloinen Katupoika 24.4.2015 alkaen Helsingin Citykäytävä, Saarisen piha, Kaivokatu 8.

Avoinna ma–to klo 11–02 ja la–su klo 9–02, yläkerta klo 19–02.

Uusi karaokeravintola on osa ravintolayhtiö Restamaxia.