Puerto de Sollerin ranta on mainio tapa tutustua saareen. Viehättävään pikkukaupunkiin pääsee kätevästi vuoriston läpi kulkevalla elämyksellisellä junalla. Kuva Toni Honko, Lifestyle Media Oy.
Puerto de Sollerin ranta on mainio tapa tutustua saareen. Viehättävään pikkukaupunkiin pääsee kätevästi vuoriston läpi kulkevalla elämyksellisellä junalla. Kuva Toni Honko, Lifestyle Media Oy.

Koko Mallorcan saari Välimerellä elää uutta kukoistustaan, eikä vähiten monipuolisen pääkaupunkinsa ansiosta. Palma de Mallorca on mahdollista kokea myös viikonlopun matkalla, joka on Matkavekan syksyn uutuuskohde.

Bellvederen linna on yksi Palma de Mallorcan huippukohteista. Bellvederen linna on yksi Palma de Mallorcan huippukohteista. Kuva: Lifestyle Media Oy
Bellvederen linna on yksi Palma de Mallorcan huippukohteista.
Bellvederen linna on yksi Palma de Mallorcan huippukohteista. Kuva: Lifestyle Media Oy

Palman kaupunki Mallorcalla on ollut jo vuosien ajan suosittu eurooppalaisten viikonloppukohde. Se on kaupunkikohde täynnä historiaa, unohtamatta mahdollisuuksia aurinkoiseen rantaelämään. Tämä Mallorcan saaren pääkaupunki on aito espanjalainen kaupunki, jossa on kansainvälinen tunnelma. Historia on jättänyt Palmaan merkittävän taide- ja kulttuuriperinnön, mutta myös nykyajan trendit ovat vahvasti esillä. Viehättävillä vanhan kaupungin kujilla riittää nähtävää ja koettavaa.

Loistavat ostosmahdollisuudet, välimeren herkkuja ja yöelämää

Palma tarjoaa loistavat ostos- ja huvittelumahdollisuudet. Täältä löydät muodin viimeisimmät oikut sekä julkkisten suosimat ravintolat, baarit ja diskot. Voit ihastella niin huippumuotia ja kenkiä kuin myös paikallisia käsitöitä. Ostoskeskuksissa törmäät espanjalaisiin muotiketjuihin, kuin myös kansainvälisiin merkki- ja designliikkeisiin. Lukuisat ravintolat ja aidot espanjalaiset tapas-baarit tarjoavat kulinaristisia elämyksiä. Yöelämä on varsin vilkasta, ja kaupunki herää illalla uuteen eloon, kun baarit, klubit ja kansainväliset yökerhot täyttyvät paikallisista ja ulkomaisista juhlijoista.

Helppo ja mukava Matkavekan kaupunkiloma

Matkavekka vie sinut vaivattomalle viikonloppulomalle Palmaan lokakuussa, Välimeren lämpimään syksyyn. Sinua on vastassa suomenkielinen opas ja bussi. Heti loman aluksi pääset pienelle kaupunkikierrokselle, jonka aikana saat hyvän yleiskuvan Palmasta. Tämän jälkeen voit viettää viikonloppua itsenäisesti oppaamme sisäpiirivinkkien avulla. Hotellimme Araxa*** sijaitsee lähellä Paseo Maritime -rantapromenadia sekä kävelymatkan päässä keskustasta.

Lähdöt

Torstai–sunnuntai 3 yötä, lähtöpäivä 1.10., 8.10. tai 15.10.

Hintaan sisältyy

Norwegianin reittilennot Helsinki–Palma de Mallorca–Helsinki turistiluokassa
majoitus kahden hengen huoneessa
päivittäinen aamiainen hotellissa
ohjelman mukaiset kuljetukset ja kiertoajelu/-kävely
suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa

Lue lisää:

Palma de Mallorca-virkistävä viikonloppu