Petiscaria on Portugalin herkkuihin erikoistunut ravintola, jossa voi kokea maan makuelämykset, tunnelman ja vieraanvaraisuuden. Kauppahalliravintolan ruokalistalta löytää kala-, kasvis- ja liharuokia sekä alkupaloiksi että pääruuiksi.

Ravintola on kuuluisa piri piri -kanastaan, joka on pinnaltaan rapeaksi grillattu ja kastikemaultaan rehevä. Ruokailunsa voi kruunata Pastel de Nata -leivoksella.

LA 1.12. | Fado -ilta ravintola Petiscariassa: Patricia Costa

Juomalistalta löytyvät laadukkaat portugalilaiset viinit ja oluet sekä artesaanituotteet – tunnelman nostaa kattoon fado

Portugali makuineen on esittäytynyt erikoisiltojensa aikana hienosti helsinkiläisille ravintola-asiakkaille. Viini-, olut- ja juustotastingit, jazz- sekä perinteiset fado-illat ovat luoneet lumoa jo ennestään tunnelmalliseen Hietaniemen kauppahalliin. Portugalin herkut, kuten presuntokinkku, chorizomakkarat ja oliivit sulautuvat mainiosti kauppahallimiljööseen.

Petiscaria sijaitsee historiallisessa Hietalahden Kauppahallissa, jonka lämmin tunnelma sopii erinomaisesti erilaisten juhlien ja yksityistilaisuuksien viettoon.