Savoyn viinimenut saavat jatkoa huhtikuussa kolmen viikon ajan. Samppanja, joka tunnetaan viinimaailman klassikkona ja juomista ehkä jaloimpana, sopii erinomaisesti Savoyn perinteisen keittiön tyyliin.

Samppanjan ympärille on rakennettu menu, johon on sovitetty neljä tyyliltään hyvin  erilaista viiniä.

TAITTINGER LES FOLIES DE LA MARQUETTERIE
Carpaccio Rubia Gallega -härän ulkofileestä, marinoitua valkoista parsaa ja nokkos-parmesankreemiä

PASCAL DOQUET DIAPASON GRAND CRU BLANC DE BLANCS
Paistettua kampasimpukkaa, grillattua vihreää parsaa ja osterimoussea

CEDRIC BOUCHARD ROSES DE JEANNE COTE DE VAL VILAINE BLANC DE NOIRS
Glaseerattua viiriäistä, juuripersilja pyreetä ja huhtasienikastiketta

DUVAL-LEROY ROSÉ PRESTIGE 1ER CRU
Brillat Savarin -juustokakkua ja rosé-samppanjajäätelöä

 

Tapahtuma


Savoyn samppanjamenu

Päivä: ma 01.05.2017
Aika: Koko päivä
Hintaluokka: Viinipaketti 125€ | Menu 115€
Tapahtuman kotisivut: http://www.ravintolasavoy.fi/fi/menu/samppanjamenu/

Tapahtumapaikka


Savoy
Eteläesplanadi 14
Helsinki
Hotellit läheisyydessä