Nordic Choice Hotels on mukana  Suomen ylivoimaisesti suurimmassa hotelliprojektissa, jonka on tarkoitus valmistua vuonna 2023. 13-kerroksiseen, yli 700:n huoneen hotellikokonaisuuteen tulee kaksi toisiaan täydentävää konseptia. Hotellin ylimpään kerrokseen rakennetaan Sky Bar, joka on avoinna muillekin kuin hotelliasukkaille.

Hotellissa on kokous- ja konferenssipalvelut, joita ei aiemmin lentokenttäalueella ole tässä mittakaavassa ollut. Hotellista on sisäyhteys terminaaliin sekä alla olevalle juna-asemalle.

Hotellihanke on osa lentokenttäalueen kokonaisvaltaista kehittämistä, jossa LAK on vahvasti mukana. LAKin toimitusjohtaja Tommi Vaisalo kertoo, että hotellihanke on yksi yrityksen merkittävimmistä käynnissä olevista kehityshankkeista.

– Rakennamme lentokentän läheisyyteen kokonaan uudenlaista lentokenttäkaupunkia. Aviabulevardin eteläisen juna-aseman päälle olemme aloittamassa liike-, toimisto ja asuinrakentamisen. Tämä uusi, aivan terminaalin viereen rakennettava hotelli palvelee lentomatkustajia ja konferenssiasiakkaita, ja tukee näin hienosti lentokenttäalueen kokonaiskehittämistä, Vaisalo sanoo.

Uuden hotellihankkeen operaattoriksi on valittu Nordic Choice Hotels. Hotellihanketta on suunniteltu vuodesta 2018 lähtien. Vaisalo kertoo, että yhteistyöneuvotteluja käytiin useamman tahon kanssa, mutta Nordic Choice Hotelsin vahvat brändit ja osaaminen vakuuttivat.

– Olemme todella rakastuneet Suomeen ja Helsinkiin. Tämä on Nordic Choice Hotelsille jännittävä matka, joka on juuri alkanut. Nämä uudet hotellit sopivat täydellisesti visioomme, jonka mukaan haluamme ylittää asiakkaiden odotukset. Ja lisäämällä markkinoille jotain uutta, olen varma, että tämä on jälleen yksi menestyksekäs palveluvalikoimamme laajennus Suomen markkinoilla, toteaa Nordic Choice Hotels -yrityksen perustaja Petter Stordalen.