Helsingin hotellitarjonta sai kesällä 2017 ainutlaatuisen lisäyksen, kun Kämp Collectionin kymmenes hotelli St. George avasi ovensa Vanhan kirkkopuiston kulmalle. Hotelli keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kylpylöineen ja leipomoineen. Hotelli kuuluu Nordic Choice -ketjuun.

Hotellin kotisivut nordicchoicehotels.fi

– Hotel St. George tulee olemaan Helsingin kiehtovin luksushotelli. Klassisena, mutta samaan aikaan modernina ja yllättävänäkin se täydentää Helsingin parhaimpien hotellien kokonaisuuden yhdessä lippulaivahotellimme, Hotel Kämpin kanssa. Valtteja hotellilla on ensiluokkaisen palvelun ja näyttävän designin lisäksi sijainti paraatipaikalla Helsingin ydinkeskustassa, toimitusjohtaja Laura Tarkka Kämp Groupista kertoo.

Uudessa luksushotellissa 150 huonetta, spa ja täydet ravintolapalvelut

Hotellin reilut 10.000 neliötä kattavat 150 huonetta, uima-altaallisen span, ravintolan, cocktailbaarin sekä sisäpihan talvipuutarhan.

Hotel St. Georgen luksusta uima-allas ja saunamaailma

Aikaisemmin syksyllä 2015 Kämp Group lanseerasi edellisen hotelliuutuutensa Lilla Robertsin ja odottaa Helsingin laatuhotellien kysynnän kasvavan tasaisesti tulevaisuudessa.

– Laadukkaan tarjonnan ja asiakkaan valinnan mahdollisuuksien kasvu on mielestämme tärkeää ja uuden hotellin myötä vahvistumme nyt hotellioperaattorina entistään. Olemme Suomessa ainoa aktiivinen toimija kansainvälisesti kasvussa olevassa luksus- ja lifestyle -hotellimarkkinassa ja oma kehityksemme vahvistaa trendin myös Suomessa. Uskomme, että juuri tämäntyyppiset uudet hotellit tekevät Helsingistä entistä mielenkiintoisemman myös ulkolaisille matkailijoille, Tarkka jatkaa.

Hotellin ilmeestä ja sisustussuunnittelusta vastaa ruotsalainen Stylt Trampoli, joka on suunnittelut Helsingissä aiemmin myös Kämp Groupiin kuuluvan Klaus K -hotellin. Erik Nissen Johansenin luotsaama Stylt on voittanut useita palkintoja, mm. kaksi European Hotel Design Awards -palkintoa, Swedish Design Prize -palkinnon sekä World Hotel Award -palkinnon.

Rakennushistoriallisesti mielenkiintoinen maamerkki

Alunperin asuinkäyttöön valmistuneen rakennuksen on suunnitellut Onni Tarjanne, jonka kuuluisin työ lienee Suomen Kansallisteatteri. Rakennuksen juuret johtavat 1840-luvulle ja nyt paikalla olevan kokonaisuuden ensimmäinen osa valmistui 1890.

Hotellin kotisivut nordicchoicehotels.fi

Kämp Collectionin kymmenes hotelli St. George vuoden 2017 luksukas uutuus