Hotelli Helsinki - Hotel KämpIkoninen Hotelli Kämp sijaitsee aivan Helsingin sydämessä huokuen ajatonta viehätysvoimaa vielä 130 vuotta perustamisesta. Koronavirustilanteesta johtuen Kämp-hotellissa on lisätty säännöllistä pintojen desinfiointia koko hotellissa.

Hotel Kämp on varattavissa alkaen 247 € huone/ yö*. Lisätiedot ja varaukset Hotels.com.

Ympäri maailmaa matkakuumeesta kärsivät haaveilevat ensimmäisestä koronarajoitusten jälkeisestä matkasta. Koska epidemia kuitenkin edelleen vaikuttaa matkustamiseen, keräsi Hotels.com® vinkit turvalliseen lomailuun Suomessa.

Matkustusrajoitukset ja huoli turvallisuudesta vaikuttavat edelleen ympäri maailman. Lähimatkailu kotimaassa tuleekin todennäköisesti olemaan tänä vuonna ulkomaanmatkailua suositumpaa. Auttaakseen matkailijoita Hotels.com on kerännyt listan suomalaisista hotelleista, jotka kiinnittävät erityistä huomiota vallitsevan tilanteen asettamiin vaatimuksiin.

“Tiedämme, että ihmiset odottavat jo malttamattomina pääsyä matkustamaan. Koronavirus on muuttanut tapaamme matkustaa, ehkä jopa lopullisesti. Hotellit ympäri maailman ovat kuitenkin sopeutuneet tilanteeseen uskomattoman nopeasti ja ottaneet käyttöön uusia käytäntöjä varmistaakseen palveluiden säilymisen. Monessa majoituspaikassa tehostettu siivous, turvalliset etäisyydet sekä kosketuksen välttäminen ovat nyt arkipäivää”, kertoo Josh Belkin Hotels.comilta.

Vaikka hotellit ovat sopeutuneet vallitsevan tilanteeseen erittäin hyvin, myös matkustajien on hyvä olla tarkkaavaisia. Kiinnitä hotellivarausta tehdessäsi huomiota näihin asioihin:

Varaa aina vaihtoehto, jossa varausmaksu voidaan palauttaa – Tilanteen kehittyessä ja muuttuessa jatkuvasti, on mahdotonta ennustaa tulevaisuutta. Monet hotellit tarjoavat mahdollisuutta varata vaihtoehto, jossa maksu palautetaan. Se mahdollistaa varauksen peruuttamisen***, mikäli matkalle sattuu esteitä.
Selvitä, miten hotelli huomioi koronavirustilanteen – Selvitä miten riittävistä etäisyyksistä, yleisestä siisteydestä ja hygieniasta pidetään huolta ennen kuin varaat huoneen. Varaudu siihen, että sisäänkirjautuminen ja ravintolapalvelut hotellissa saattavat muuttua tilanteesta riippuen.
Tarkista matkustussuositukset ennen varaamista – Kaikissa maissa, ja jopa maiden sisällä, on erilaisia tilanteita koronaviruksen suhteen. Siksi on tärkeää selvittää hallituksen antamat matkustussuositukset etukäteen, matkustit sitten ulkomaille tai kotimaassa.
Selvitä saatavilla olevat palvelut etukäteen – Matkustamisen jatkuttua hiljalleen, hotellit sopeuttavat tilojaan ja palveluitaan vallitsevaan tilanteeseen sopiviksi. Selvitä onko jokin tarvitsemasi hotellin palvelu katkolla, jotta saapuessasi vältyt epämieluisilta yllätyksiltä.