HELSINKI Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Ravintola W30 Helsingissä
Ranskalais-skandinaaviseen keittiöön pääsee harvoin tutustumishintaan. Restaurant W30 julkaisi Offerillassa harvinaisen tarjouksen, jolla säästää viiden ruokalajin fine dining -illallisen hinnassa kahdelle 34 %. Ravintolan menut rakennetaan aina kauden tuoreista raaka-aineista ja ruoan valmistuksessa käytetään erilaisia tekniikoita kulinaarisen kokemuksen maksimoimiseksi. Viiden ruokalajin menussa pääset nauttimaan ravintolan keittiön luomia toinen toistaan upeampia taideteoksia. Annokset...
Jos ystäväsi nauttii tästä kylmänhuurteisesta juomasta, yllätä hänet suositulla panimovierailulla Suvilahden Stadin Panimolle. Tunnin kestävä ohjattu panimovierailu tarjoaa kävijöilleen perehdyttävän vilauksen tasokkaan pienpanimon toimintatapoihin ja artesaanioluiden viettelevän maukkaaseen maailmaan. Panimokierroksella selviää mm. oluen neljä raaka-ainetta ja käsityöläisoluen valmistuksen menetelmät. Valmistusprosessiin tutustumisen jälkeen ilta huipentuu neljän eri oluen ohjattuun maistatukseen Stadin Panimobaarissa. Stadin...
Skutta – Jyrki Tsutsusen ravintola Helsingissä
Ravintoloitsija Jyrki Tsutsusen Skutta-niminen ravintola ammentaa metsän antimista ja järjestää kulttuuritapahtumia. Ravintola aloitti toimintansa syyskuussa kulttuurikeskus Stoassa Itäkeskuksessa. Villiruokaan erikoistuneen ravintoloitsija Jyrki Tsutsusen Skutta-ravintola on taidebistro, jonka lautasilla luonto ottaa vallan. Ravintolan annoksissa näkyvät vahvasti kotimaisten metsien antimet. Lounaslistalta löytyy muun muassa metsäsienirisottoa, pihlajanmarjakastiketta ja nokkos-perunapyreetä. Lisäksi ravintola panostaa fermentointiin eli luonnon...
Ravintola Muru on ravintola-alan huippuammattilaisten Henri Alénin, Samuil Angelovin ja Timo Linnamäen ensimmäinen yhteinen ravintola. Muru oli klassikko jo syntyessään ja valittu mm. Vuoden ravintolaksi. Ravintola Murun annosvalikoimassa on bistro-klassikoita, joiden lisäksi valittavissa on päivittäin vaihtuva menukokonaisuus. Murun keittiö edustaa perinteistä ranskalaista keittiötä, ja ruoka valmistetaan tarkoin valituista laadukkaista raaka-aineista käsityönä, jotta sen herkät...
Helsingin ravintolamaailman hot spot Erottajalla vahvistui, kun Ravintola Ragu avasi ovensa 15. huhtikuuta 2014. Historiaa kunnioittaen kunnostettu uusrenessanssitalo 1890-luvun alusta tarjoaa komeat puitteet ruokaravintolalle, jossa skandinaavisille mauille ja sesonginmukaisille raaka-aineille tekevät seuraa Italian laatuviinit.
Yhdessä makoisasti ruokailu tekee hyvää niin kielelle kuin mielellekin. Yhteisen pöydän ääressä ojennetaan, jaetaan ja keskustellaan rennosti nautiskelun lomassa. Scandic Simonkentän Más-ravintolan syntyajatus syttyikin pohdinnasta, kuinka ihmiset saataisiin syömään ja nauttimaan enemmän yhdessä. – Ihmiset voivat paremmin, kun he syövät yhdessä. Tavoitteena ei ollutkaan tehdä espanjalaista ravintolaa, vaan lähdimme ensin...
MAINOKSET