hotelli-haaga-aamiainen-brunssi

Hyvästä palvelustaan ja hinta-laatutasostaan tunnetun Hotel Haagan aamiais- ja brunssivieraita ja Haaga Innin lounastajia hellitään uudistuneella konseptilla ja esillelaitolla.

Haaga Inn palvelee aamuisin hotellin vieraita. Ravintolan konseptiuudistus esillelaittoineen ilahduttaa hotellin vieraita ja laadukkaan aamiaisen ystäviä.

Konseptia koskevat ratkaisut ovat mahdollistaneet aamiaisvalikoiman laajentamisen. Aamiainen sisältyy Haagassa hotelliyöpymiseen. Lisäksi muut ovat tervetulleita aamiaisbrunssille. Aamiaisen hinta ei-yöpyville vieraille on 15 euroa per henkilö.

Haaga in on myös suosittu lounaspaikka, jonka menun keskiössä on italialainen keittiö ja tämän pohjalta itse valmistetut tuotteet. Nämä on myös laitettu esille uudella, raikkaalla tavalla.

hotelli-haaga-helsinki-aamiainen-brunssiVisuaalisuus ja käytännöllisyys luovat harmonisen kokonaisuuden

Haaga Innin ruokatuotekonseptia haluttiin uudistaa vastaamaan alueen ravintolapalvelujen käyttäjien tarpeisiin. Esimerkiksi Haaga Innin lounas on haluttu kehittää sellaiseksi, että se eroaisi kilpailijoistaan tarjoamalla alueen laadukkaimman kokonaisuuden.

Huippulaitteisto mahdollistaa Joutsenlippu-strategian

Aamiais- ja lounaspöydän suunnitteli sisustusarkkitehti Asta Bergbom Promakers Oy:stä. Keittiölaitteet toimitti Metos ja ne edustavat uusinta uutta Kitchen intelligence -sarjaa.

Lämminruokatasot on varustettu induktioliesillä, jotka ovat energiaystävällisiä ja sopivat hyvin hotellin Joutsenlippu-strategiaan.

Kylmäpöydän huurretasot pitävät salaatit ja kylmät raaka-aineet tasalaatuisen tuoreina ja raikkaina. Lounaan koko astiasto on uusittu ja lämpimille lautasille hankittu lämmitysvaunu. Kylmäpöydän salaattiastiat on valmistettu kierrätettävästä komposiittimassasta.

Best Western -hotelli Haaga palkittiin hyvästä hinta-laatusuhteestaan

Maailman johtava matkailijoiden palautteisiin pohjautuva verkkopalvelu Tripadvisor listasi jälleen matkailijoiden arvostamia hotelleja. Hotel Haaga palkittiin mm.  Paras hotelliostos (Best Bargain) -kategoriassa, missä hotelli sijoittui kolmanneksi. Tulokset julkistettiin tammikuussa 2013 .

– Tripadvisorin Travelers’ Choice Awardsin vastaanottaminen on upea asia hotellille. Palkitsemislistalle pääseminen perustuu siihen, että matkailijat ovat aidosti pitäneet hotellista. Tripadvisor-palvelun merkitystä hotellibusineksessä ei voi vähätellä, siksi suosittelemme hotelleillemme kohtaamaan asiakkaat myös verkossa ja osallistumista hotellikohtaiseen viestintään Tripadvisorissa, toteaa Best Western Hotels Finland, Baltic States and Polandin toimitusjohtaja Saija Kekkonen.

 

Helsingin Katajanokalla majoitetaan tyrmään rakennetuissa hotellihuoneissa..
Helsingin Katajanokalla majoitetaan tyrmään rakennetuissa hotellihuoneissa..

Myös Katajanokan Best Western -hotelli palkittiin:

Katajanokan vankila matkailijoiden suosiossa: Tripadvisorin Travelers’ Choice Awardseja Best Western -hotelleille