Tammerin Masquerade Night -uudenvuodenjuhlan kohokohta on Olivia Rouge -burleskitaiteilijan esitys.

Perinteikkäässä Grand Hotel Tammerissa koetaan uudenvuoden aattona 31.12. upeat, vanhanajan glamouria säkenöivät naamiaisjuhlat. Luvassa on juhlapöydän herkkuja, tyylikkäitä pukuja, pirskahtelevia juomia, hyvää musiikkia ja säväyttävää ohjelmaa!

Tammerissa on vietetty sen historian aikana monia upeita juhlia, illallisia ja naamiaisia. Hotellinjohtaja Jaana Kariskoski innostui naamiaisajatuksesta jo aikanaan Tammeriin tullessaan. Nyt hotellin juhlavuoden huipennukseksi päätettiinkin pitää tyylikkäät masquerade-karkelot 30-luvun tyyliin. Kuin silloin ennen.

– Ne ovat sellaiset vanhanajan helposti lähestyttävän glamourin naamiaiset, eli paikalle voi tulla omissa tyylikkäissä vaatteissa nauttimaan juhlatunnelmasta, ohjelmasta ja hyvästä ruoasta halutessaan vaikka silmille nostettavaan naamioon sonnustautuneena, keittiöpäällikkö Eeva Heino kuvailee.

– Ajatuksena on juuri sellainen 30-luvun henkinen masquerade glamour sulkineen, helmineen ja otsanauhoineen, ravintolapäällikkö Tuija Heikkilä kertoo.

Tyyli on helppo ja nopea toteuttaa vaikka kartongista itse askarrellen tai naamiaiskaupasta valmiin silmille asetettavan naamion ostaen. Toki juhliin voi ehdottomasti suunnata ilman naamiaissonnustautumistakin. Tai tempaista oikein vaan antaumuksella plyymit pöllyten!

Illalliskorttiin sisältyvät niin juhlapöydän antimet kuin illan yllätyksellinen ohjelmakin. Uudenvuoden yllätyksellinen illallinen nautiskellaan tietenkin Tammerin Juhlasalissa. Pöydästä tulee löytymään herkkuja 30-luvun tyyliin, mutta tähän päivään muovailtuina versioina. Ilallinen on saanut inspiraationsa Grand Tammerin menusta vuodelta 1934. Nostalgiaa tuovat muun muassa blinit, kokonaiset katkaravut, silliä à la Russe, vasikanpaisti ja piparjuuri. Jälkiruokapöydän kruununa on Grand Tammerin perinteinen sacherkakku.

– Juhlan kunniaksi kokki on pöydässä leikkaamassa kokonaista naudan ulkofileetä, Heino kertoo.

Ruokailun lomassa 30-luvun tunnelmaan kuljetaan myös swing- ja jazz-klassikosävelin. Viettelevien vinyylien tahdeista siirrytään ruokailun jälkeen illan säväyttävimpään ohjelmanumeroon, Olivia Rouge -burleskitaiteilijan esitykseen, joka johdattaa juhlijat jatkamaan iltaa pyörähdellen Tampereen ensimmäisen yökerhon lattialla. DJ Juissi rytmittää tunnelman kattoon ja kohti lähtölaskentaa vuoteen 2020. Upean ja rentouttavan alun uudelle vuodelle tarjoaa tietenkin ylellinen majoitus Grand Hotel Tammerissa nautinnollisine aamiaisineen.

HUOM! Tapahtuma on loppuunmyyty. Tiedustele mahdollisia peruutuspaikkoja Tammerista. Hotellinjohtaja Jaana Kariskoski vinkkaa, että juhlista tulee perinne: ensi uutenavuotena siis on jälleen juhlat luvassa. Pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa!

 

Tapahtuma


Uudenvuoden illallinen Tammerissa: Masquerade Night

 ti 31.12.
 19:00
 Hintaluokka: 56 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Tammer

Tammer
 Satakunnankatu 13
Tampere

 Hotellit läheisyydessä

Naisvoimakolmikko johdossa – Uusi ravintolapäällikkö Tuija Heikkilä haltioitui Tammerista ja Josephine Bakerista