Perinteikkäässä Grand Hotel Tammerissa koetaan uudenvuoden aattona 31.12. jälleen upeat, vanhanajan glamouria säkenöivät naamiaisjuhlat. Luvassa on juhlapöydän herkkuja, tyylikkäitä pukuja, pirskahtelevia juomia ja mainiota musiikkia. Halutessaan voi sonnustautua glamour-tyyliin tai nostaa kasvoilleen salaperäisen naamion.

Tammerissa on vietetty sen historian aikana monia upeita juhlia, illallisia ja naamiaisia. Hotellinjohtaja Jaana Kariskoski innostui naamiaisajatuksesta jo aikanaan Tammeriin tullessaan. Nyt suursuosittu Masquerade Night -naamiaisillallinen on suunniteltu jo kolmannen kerran peräkkäin.

Jälkiruokapöydän kruununa on Grand Tammerin perinteinen sacherkakku kermavaahdon kera.

– Luvassa on hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa upeassa miljöössä. Tässä on halutessaan myös tilaisuus pukeutua vaikka täysin 20-luvun teemaan sopivasti tai sonnustautua naamioon. Nyt saa laittaa iltapukua, höyhenpuuhkaa, bling blingiä ja heittäytyä tunnelmaan, Kariskoski kuvailee innoissaan.

Tyyli on helppo ja nopea toteuttaa vaikka kartongista itse askarrellen tai naamiaiskaupasta valmiin silmille asetettavan naamion ostaen. Toki juhliin voi ehdottomasti suunnata ilman naamiaissonnustautumistakin. Tai tempaista oikein vaan antaumuksella plyymit pöllyten!

Uudenvuoden illallinen nautiskellaan luonnollisesti upeassa Tammerin Juhlasalissa. Pöydästä tulee löytymään herkkuja Tammerin menneiden vuosikymmenten tyyliin, mutta tähän päivään muovailtuina versioina. Jälkiruokapöydän kruununa on Grand Tammerin perinteinen sacherkakku kermavaahdon kera.

Ruokailun lomassa 30-luvun tunnelmaan kuljetaan myös DJ-Juissin vinyylilevypotpurin klassikosävelin. Upean ja rentouttavan alun uudelle vuodelle tarjoaa tietenkin ylellinen majoitus Grand Hotel Tammerissa kiireettömine ja runsaine aamiaisineen.

 

Tapahtuma


Uudenvuoden illallinen Tammerissa: Masquerade Night

 ti 31.12.
 19:00
 Hintaluokka: 59 € / (lapsilta 1-12 v. 1 € / ikävuosi)
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Tammer

Tammer
 Satakunnankatu 13
Tampere

 Hotellit läheisyydessä