Aron pinkin Cadillacin kanssa Haikan Grillillä 2020 kesällä. Kuvaaja: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s MidSummer Festival järjestetään jälleen juhannusaattona 25.6.2021 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock’n rollin ystävät Pirkkalaan jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle ja sen idylliseen pihapiiriin Pyhäjärven rannalle. Tapahtumaa tähdittää tänä vuonna Eino Grön, joka on suomalainen legenda ja tangon taitaja.

The 50’s MidSummer Festival muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on  samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

Pirkkalassa nähdään Elvis Presleyn legendaarisimpia rock-klassikoita soittava Cool Company, jonka musiikki vie Aronin tulkitsemana legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi.

Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock’n Roll.

 

Haikan lavalla kuvattu Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideo on alkuidea juhannustapahtuman järjestämiselle.

Aron, harvinainen Elvis-kitara ja punainen Cadillac: Kuvaaja: Ronja Honko, Kohokohdat.fi

– Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit, vinkkaa tapahtuman tuottaja Juha Leppänen.

The 50’s MidSummer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin – vauvasta vaariin.

Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös vanhanajan puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia sekä hattaraa ja pehmistä. Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s titteleistä!

– Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin, innoittaa Leppänen – Ylöjärven mies, jolla pulisongit, komea ääni ja on oma pinkki Cadillac – ilmetty Elvis!

Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaaja toimesta pientä korvausta vastaan.

Juhannusillan huuma huipentuu juhannuskokon sytyttämiseen – tosin säävarauksella

Tapahtuman järjestäjä muistuttaa myös, että vallitsevasta tilanteesta johtuen, jokainenhan meistä muistaa omalta osaltaan pitää turvavälit ja huolehtia hygieniasta.

The 50’s MidSummer Festival
Pe 25.6.2021, klo 18-24
Haikan lava, Pirkkala
Ikärajaton
Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)
 
Ennakkomyynti: aronmusic.info@gmail.com

Tapahtuma > Elämykset & huvit


The 50’s MidSummer Festival 2021: Eino Grön ja Elvis Presleyn klassikoita

 pe 25.6.
 18:00
 Hintaluokka: 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.) 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Haikan lava
 Haikankatu 30
Pirkkala

 Hotellit läheisyydessä

Ravintolat läheisyydessä

Haikan Grillin kesässä grillataan lihan lisäksi villisti vegeä – Uutena keittiömestarina Mikko Lemmetty