Panimoravintola Plevnan yhteydessä toimiva Koskipanimo tuo suorastaan eeppisen Tähti III -oluen saataville myös pullotuotteena. Helmikuun alusta lähtien himoittua Tähteä saa pullossa Koskipanimon olutmyymälästä Panimoravintola Plevnasta sekä Oluthuone Panimomestarilta Tuomiokirkonkadulta.

Tähti oli Amiraali-oluen ohella vuonna 1992 toimintansa lopettaneen Pyynikin Panimon tunnetuimpia tuotteita. Saksalainen panimomestari Wolfgang Paulus kehitti 1960-luvulla oluen hyödyntäen 1930-luvulta peräisin olevaa alkuperäistä reseptiä. Raikas ja oljenkeltainen pilsner-olut sopi mainiosti oluenystävien suihin. Tähden maine kantautui maailmallekin, sillä sitä toimitettiin vuonna 1953 tilauksesta 300 000 pullollista Senegaliin.

Koskipanimo hankki Tähti-oluen valmistusoikeudet ja on valmistanut Tähteä vuodesta 2004 lähtien. Panimomestari Paulus valvoi paikan päällä Tähden ensimmäisten erien valmistusprosessia varmistaakseen oluen laadun. Tähti III- ja Tähti IV -oluet ovat olleet myynnissä hanatuotteina Plevnassa ja Oluthuone Panimomestarissa, mutta pullossa Tähteä ei ole ollut saatavilla vuosikymmeniin.

Tähden vanha mainosteksti on edelleen ajankohtainen ja totuudenmukainen: ”Vanha valmistuskokemus – uudet koneet, uusimmat menetelmät, parhaat raaka-aineet: siinä ovat ne tekijät joiden ansiosta Tähti pilsner-olut on niin verrattoman hyvää.”

Tähti-oluen paluu -juhlat Plevnan Verannalla perjantaina 1.2.2019 klo 21-24

Tähti III –pullo-oluen paluun kunniaksi Plevna järjestää retrohenkisen tapahtuman. Tilaisuus osuu sopivasti helmikuun 1. päivälle, joten samalla juhlistetaan vuoden ankeimman kuukauden päättymistä. Illan ohjelmassa on oluenmaistelua ja pikkusuolaista sekä tarjouksia. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Juissi, jonka VINYYLILAUTASILTA kuullaan kaikki maailman tähdet. ”Tähden tähden sinne lähden!”

Plevnan Tähti III -olutta saatavana pullotuotteena 1.2.2019 alkaen panimon olutmyymälästä joka päivä klo 21.00 asti