Panimoravintola Plevnan lahjakortti on mitä mainioin lahja maltaisten makujen ystävälle. Rennossa panimoravintolassa kaiken keskiössä ovat panimomestari Sam Viitaniemen palkitut oluet, mutta myös siiderit ja maineikas Panimosima. Kaiken kaikkiaan ravintolassa maisteltavina on noin 25 eri tuotetta.

Tämän vuoden uutuutena ravintolan nettisivuilta voi ostaa lahjaksi 20 euron lahjakortin, jolla saa 6:n oluen maistelusetin panimoravintolassa. Lahjakorttikaupasta saa lahjakortteja myös euromääräisenä. Tilaus onnistuu kätevästi online-lahjakorttikaupasta ja pdf-muotoisena se ilmestyy sähköpostiin heti saman päivän aikana. Jos asioit ravintolassa, tilaus onnistuu vieläkin helpommin suoraan tiskin äärellä. Samalla voi ostaa kainaloon Plevnan oman kuusikon.

Plevnasta voi poimia oluet mukaan myös joulupöytään tai lahjaksi

Ravintolavierailun tai vaikkapa joululounaan yhteydessä Plevnasta voi ottaa kainaloonsa kuusikon. Se on kuuden oluen pakkaus, johon voi itse valita panimon tuotteita Panimon olutmyymälästä.

Talvikauden uutuusolut on ensimmäinen panimon ensimmäinen jouluolut, Joulun tähti, joka sopii panimomestarin mukaan hienosti jouluruokien kanssa – vaikka läpi koko aterian. 5,5%:n vahvuisen oluen jälkimaussa on aavistus suklaata.