Paahdettu lohi on saanut kaverikseen kukkakaali- ja punajuuripyreeta sekä kapris-voikastiketta. Perisuosittu annos on Pyyn teatterimenulla vielä koko joulukuun ajan.

Tampereen Työväen Teatterin tuntumassa sijaitseva Kortteliravintola Pyy tarjoilee kolmen ruokalajin teatterimenua, joka on nautiskeltavissa sopivasti ennen näytökseen suuntaamista. Mikään ei tietenkään estä herkuttelemasta ihan ilman teatteriakin!

Mainion hinta-laatusuhteen Teatterimenu maksaa vain 30 euroa. Kolmen ruokalajin kokonaisuuden pääsee valikoimaan useasta eri annosvaihtoehdosta. Tällä hetkellä alkuruokapuolella vaihtoehtoina on joko päivän keitto, jättiravunpyrstöjä valkosipuli-persiljakermakastikkeessa tai pyyn maksapateeta ja briossia.

Pääruokarintamalla voi valita joko haudutettua porsaanlapaa, punaviinikastiketta sekä parmesaani-oreganorisottoa, paahdettua lohta kukkakaalipyreellä ja sitruuna-kaprisvoikastikkeella tai tuhdin härän sisäfileepihvin viherpippurikastikkeella ja käsin leikatuilla ranskanperunoilla. Jälkiruoka valitaan à la carte -listalta.

Paahdettu lohi on ollut erityisesti menun nauttijoiden suosiossa ja ravintolasta luvataankin sen pysyvän annosvalikoimassa ainakin joulukuun loppuun asti.

Pyyn Teatterimenu on tilattavissa ti-la klo 16-18

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY