Pikkujoulukauden ulkopuolellakin Ihkun yökerho on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön ja ravintolan myyntipalvelu auttaa räätälöimään tilaisuuden aina 150 hengen bileistä pienemmän ryhmän intiimimpään illanviettoon.

Ohjelmistossa voi olla vaikkapa oma esiintyjä, drinkkikoulu tai olut-tasting ja ruokaa talon yhteistyökumppaneilta.

– Juhlatunnelman maksimoimiseksi voit tilata kauttamme tähtiartisteja, huippubilebändejä tai vaikkapa stand up -koomikon esiintymään, kerrotaan Ihkusta.
Ihkun valtti on myös laadukas karaoke, joka sekin onnistuu hienosti. Pienemmille ryhmille suositellaan ohjelmaksi supersuosittua Ihkun drinkkikoulua.
Lue lisää Ihkun yksityistilaisuuksista

Tampereen Ihkun tilat uudistuivat keväällä 2019 kokonaan, joten nyt yritysten ja ryhmien pikkujoulut voidaan toteuttaa entistä tyylikkäämmin. Asiakkaan halutessa juhlistaa rentoakin rennommin, on kaikki järjestelyt myös mahdollista järjestää Ihkun kautta.

Sopivan intiimi yökerhotila soveltuu parhaiten 40-150 henkilön tilaisuuksiin ja niihin voidaan juhlioille avata aivan oma baari. Esimerkiksi karaoken tai yökerhon tilat voi varata oman seurueensa kekkerikäyttöön.

Keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa sijaitsevan Ihkun erikoisuuksiin kuuluu laadukas äänentoisto- ja valotekniikka, joka helpottaa vaikkapa oman bändin tai esiintyjän tuomista juhliin. Omat soittimet vaan mukaan – temmellyskenttä parrasvaloineen on valmis!

Lue lisää Ihkun pikkujouluista: https://barihku.fi/tampere/