Pella’s Koskikatu 7 tarjoaa brunssia sekä aamiaista päivittäin aamupäivästä myöhään iltapäivään asti. Tarjolla on runsaasti sekä aamiais- että brunssiruokailuun sopivia annoksia sekä erilaisia kokonaisuuksia.

Koskipuiston kulmalla sijaitseva Pella’s Koskikatu 7 on ravintola, kahvila ja viinibaari, jossa joka päivä on brunssipäivä. Aamupäivästä aina puoli neljään asti iltapäivällä tarjoillaan pöytiin monenlaista brunssiherkutteluun sopivaa syötävää sekä juotavaa.

Monessa ravintolassa on tarjolla brunssia viikonloppuisin, mutta Pella’s Koskikatu 7 tarjoaa aamiaista sekä brunssia joka päivä. Ruokaisasta rentoutumis- ja nautiskeluhetkestä voi mennä nauttimaan vaikka keskellä viikkoa juuri silloin, kun itselle sattuu sopiva hetki.

– Ihmisten arki on kovin kiireistä. Haluamme tarjota tilaisuuden nauttia aamiaisesta, brunssista ja palvelusta juuri silloin, kun heillä on mahdollisuus ottaa hetki aikaa itselleen. On mahtavaa nähdä asiakkaiden nauttivan, kun he saavat ne herkut eteensä, voivat juoda vasta jauhetuista pavuista valmistettua kahvia, selata vaikka samalla päivän lehteä ja vaan olla ihan kaikessa rauhassa, keittiömestari Saara Salo kuvailee.

Koskikadun Brunssi -kokonaisuuteen sisältyy juomana kahvi tai haudutettu tee ja tuorepuristettu appelsiinimehu tai smoothie. Brunssin ruokaisat elementit voi myös itse valita fiiliksen, nälän ja mielitekojen mukaan.

– Voit syödä hyvin terveellisesti esimerkiksi jogurttia granolalla ja kuningatarhillokkeella tai chiavanukasta paahdetulla koookoksella ja hedelmillä, mutta voit myös herkutella vaikkapa hollandaisekastiketta, kylmäsavulohta, avokadoa ja uppomunaa sisältävällä briossilla.

Koskikadun Brunssiin voi valita tuorepuristetun mehun tai smoothien sekä haluamansa kahvin. Valmiiden kokonaisuuksien lisäksi omaa brunssiaan voi myös tuunata, sillä annoksia piisaa. Kuvassa lounasleipä-valikoiman suurikokoinen vegaaninen avokadoleipä.

Aamiais- ja brunssiruokailuunkin sopivien vaihtoehtojen määrää on juuri lisätty suuren suosion vuoksi. Nyt tarjolla on siis neljä erilaista aamiaiskokonaisuutta: mannermainen, välimerellinen, englantilainen sekä Koskikadun Aamiainen.

Vaihtoehtoja brunssityyliseen nautiskeluun piisaa muutenkin, sillä tarjolla on myös runsaita lounasleipiä. Siis samanlaisia leipiä suuremmassa koossa kuin mikä Koskikadun Brunssiin sisältyy.

Brunssia ja aamiaista voi nauttia niin terassilla kuin sisätiloissakin.

Kunnon brunssinautintoihin kuuluvat luonnollisesti makeatkin herkut, kuten esimerkiksi pannukakut tuoreilla marinoiduilla marjoilla ja vaniljachantillylla, tai briossista paistetut Koskikadun Ritarit raparperihillokkeella, tuoreilla vadelmilla ja mascarponemoussella. Aina on tilaa myös talon omien kondiittorien valmistamalle suklaakakulle.

Kokonaisuuden kruunaa tietenkin brunssijuomien klassikko, Mimosa, jonka saa saa niin perinteisenä kuin alkoholittomanakin versiona.

– Täällä voi vain istahtaa rauhassa alas ja me tuomme kaiken pöytään. Mitään ei tarvitse itse hakea tai tiskillä jonottaa, kertoo ravintolapäällikkö Taru Huhtala.

Sään helliessä ruokailla voi myös ravintolan ulkoterassilla Koskipuisto-maisemista nauttien.

Hollandaisella kruunattu briossileipä uppomunalla, kylmäsavulohella ja avokadolla. Leipää on saatavilla myös suuremmassa koossa erillisenä lounasleipä-annoksena. Brunssikokonaisuuteen leipä kuuluu kuvassa näkyvässä pienemmässä koossa.

Kulman takana Hämeenkadun puolella sijaitsevassa Pella’s cafessa on myös tarjolla aamiaista päivittäin ja suosittua brunssiakin viikonloppuisin. Kaikki halukkaat eivät aina edes sisälle mahdu, ja tunnelmakin voi olla aika hektinen Koskipuiston puolen ravintolaan verrattuna, sillä brunssiantimet ovat kahvilassa tarjolla noutopöydässä. Seesteisemmän tunnelman Pella’s Koskikatu 7 -ravintola sopii paremmin kiireettömään nautiskeluun.

– Vinkkaamme kahvilassa mielellämme ravintolasta sellaisille asiakkaille, jotka kaipaavat brunssilleen tai aamiaiselleen rauhallisempaa miljöötä. Pella’s cafe ja Pella’s Koskikatu 7 ovat erilaisia, ne täydentävät toisiaan, Huhtala kuvailee.

KOTISIVUT

Pella’s Koskikatu 7, Koskikatu 7

Teksti: Ronja Honko, Kohokohdat.fi
Kuvat: Kohokohdat.fi

Hollandaisella kruunattu briossileipä uppomunalla, kylmäsavulohella ja avokadolla. Leipää on saatavilla myös suuremmassa koossa erillisenä lounasleipä-annoksena. Brunssikokonaisuuteen leipä kuuluu kuvassa näkyvässä pienemmässä koossa.