Panimoravintola Plevna nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tamperrada-pintxokilpailussa. Plevnan kisapintxo on keittiön makumaailmaa mukailevasti Thüringerwurstia, perunasalaattia ja hapankaalia. Myös Brezel-pintxo enteilee lähestyviä Oktoberfesteja.

Plevnan kilpailu-pintxo.

Plevnassa on oivallettu pintxoilun idea kiertää useita paikkoja samalla pintxohyppelyllä, jolloin on käytännöllistä, että myös juomia löytyy maisteluannoksina. Plevnasta löytyykin oman panimon juomia normikokojen lisäksi kätevinä 0,2 litran annoksina.

Ravintolafestivaalissa tamperelaiset ravintolat tarjoavat viiden päivän ajan parasta gastronomista osaamistaan pieninä ruoka-annoksina eli pinxtoina edulliseen 3€ kappalehintaan. Plevnassa pintxot ovat tarjolla sekä lounaalla että illalla tiistaista lauantaihin 1.-5.9. klo 11-21. Plevna kehitteli perjantaille houkuttelevan lounaspintxopaketin, jonka hinta on puristettu lounashintaiseksi.

TARJOUS: Perjantaina 4.9 klo 11-14 Plevnan lounaspintxopaketti  10 e
sis. 3 pintxoa ( 9 e ), 1 x 0,2l oman panimon juoma ( 3 e ) tai Heineken 0 % ( 3 e ) tai muu alkoholiton juoma 0,33 sekä jälkiruokahvi/ tee ( 1,6 e )

Suunnittele kartan avulla  Tampereen läntisen keskustan pintxo-polkusi. Tässä kohokohdat-sivuston omat poiminnot. Tapahtuman oma kartta ja kaikki ravintolat löytyvät täältä.

Tamperrada 2020 -pintxoviikko kierrellään ja maistellaan 1.-5.9.2020