Välitön ja olohuonemainen irlantilaispubi O’Connell’s kokkaa joka päivä Nokia Arenan lähettyvillä – sunnuntaisinkin, ja kisojen ajan joka päivä on tarjolla myös siipiä. Niitä saa niin kana- kuin kasvisversionakin. Lisäksi listalta löytyy muun muassa paikallisista artesaanituotteista valmistettua pubiruokaa.

MM-kisojen ajan
Normaalia lyhyempi ruokalista: siivet ja vegaaniset siivet, kaikki toastit (paitsi Club toast), korit ja snacksit ja jälkkärit.
Siipiä kasvisversiona kukkakaalista vamistettuna

Keittiön ohjastaja Valtteri Mattila kertoo, että siipiä saa mediumina ja hot-versiona niin kana- kuin vegaanisenakin mallina. Kukkakaalista fritatut siivet täydentävät mukavasti pubin kasvisruokavalikoimaa, johon ollaan satsattu viime vuosina runsaasti.

Mattilan oma juomavalinta siipien kanssa on kylmä, raikas lager-olut, joka sopii siipien kanssa ”käsi kädessä”. Pienen dublinilaisen panimon The Porterhouse Brew Companyn Temple Lager Porterhouse -olut on hänen mukaansa loistovalinta.

Listalla on toki muutakin. Raakamakkaramestari Patrick Raffertyn vetämä paikallinen Sausages Finland valmistaa edelleen muhevatäytteiset makkarat ja lihapullat O’Connell’sin annoksiin. Kannattaa kokeilla pubin kombo-annoksia, kuten Ulti-meat basket: Chips, sausage, meatballs & chicken.

Tutustu laajemmin ruokatarjontaan

O’Connell’sin keittiön uudistuneet maut paikallisista raaka-aineista – Sausages & Mash ja Piet palasivat listalle