Kuva: Anna-Kaisa Noki

G Livelab Tampere avasi talviterassin perjantaina 4.12. musiikkiklubin pihaan Tammerkosken rantaan avautuvalle talviterassille tuli kuusi lasista rakennettua terassimökkiä asiakaskäyttöön. Kuuden neliömetrin kokoiset kasvihuoneen malliset terassimökit mahdollistavat illanvieton omassa 2-6 hengen seurueessa. Terassimökit siivotaan huolellisesti ja tuuletetaan jokaisen asiakasvierailun välissä.

G Livelab haluaa talviterassillaan tarjota turvallisen vaihtoehdon vapaa-ajan viettoon pienellä porukalla.

– Ihmisillä on luonnollinen tarve liikkua ulkona, tavata läheisiä ja kokea elämyksiä, mutta kulttuuririennot on nyt joulukuulta kielletty. Talviterassimme mahdollistaa jouluisen hetken lähipiirin kesken ilman kontaktia muiden kävijöiden kanssa. Edes baaritiskille ei tarvitse jonotella, sillä oma älypuhelinsovelluksemme mahdollistaa ruoka- ja juomatilauksien tekemisen suoraan omaan terassimökkiin, kertoo G Livelab Tampereen ravintolatoimenjohtaja Minna Salomaa.

Kuva: Anna-Kaisa Noki

G Livelab tarjoaa talviterassin asiakkaille laajan valikoiman kuumia ja kylmiä juomia kuten glögiä ja talven erikoisuutena tarjottavaa lämmintä siideriä. Lisäksi ravintola tarjoaa lämmin kuppi -konseptillaan erilaisia pieniä lämpimiä keittoja myös kasvissyöjät ja vegaanit huomioiden.

Ensimmäisen viikonlopun 4.-5.12. ajan talviterassille voi tulla ilman ajanvarausta ja terassimökin saa käyttöönsä maksutta. Jatkossa G Livelab veloittaa seurueilta 20 euron tuntikohtaisen käyttömaksun.

Talviterassin aukioloajat 4.12. alkaen (muutokset mahdollisia):
Ke–Pe 16:00–22:30
La 14–22:30

Terassimökkien varaukset:

https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/mlVJNMM

+ 358 50 590 5628
ravintola.tampere@livelaboratorio.fi

G Livelabin kausikortissa yli 50 livekeikkaa vuodelle 2021