La Negritan yrittäjä Sol Medina-Sivenius Tammelantorin puodillaan. Kuva: La Negrita

Meksikolaiset maut saapuvat Tampereen Kauppahalliin, kun La Negritan pop up -keittiö pärähtää Maahan Deli by Maahoon tiloihin aina maanantaisin 8.4. alkaen.

La Negrita on tamperelaisille tuttu Tammelantorilta, jonka laidalla meksikolaisia annosmakujaan kesäisin tarjoaa yrittäjä Sol Medina-Sivenius. Pian myös Tampereen Kauppahallissa pääsee meksikolaistunnelmiin ja -makuihin.

Medina-Sivenius kertoo kaavailleensa Kauppahallissa toimimista jo yli vuosikymmenen verran.

Olen pohtinut Tampreeen Kauppahalliin tuloa jo ainakin 12 vuotta, ja aika tuntui nyt oikealta. Rakastan Kauppahallia, ja käyn usein sushilla, tapaksella tai kotilounaalla – ja tietysti herkuttelemassa Maahan Delillä. On hienoa päästä rikastuttamaan valikoimaa myös Tyynenmeren rannikon ruokakulttuurilla, kertoo Medina-Sivenius tiedotteessa.

Solin mukaan Kauppahallin maanantaipuodissa tarjolla tulee olemaan sekä uutta että vanhaa makumaailmaa. Mukana on myös Tammelantorilta tuttuja annoksia, joista tunnetuimpia lienevät enchilladat, quesadillat ja tacot. Luvassa on myös uusien konseptien testailua.

– Maahan Delin tiloihin La Negrita sopii hyvin siksikin, että molemmissa puodeissa koko menussa on huomioitu niin vegaanit, seka- kuin kasvissyöjätkin. Tarjolla on siis jokaiselle jotakin, niin miedompien kuin pehmeän päräyttävästi polttavien salsojenkin ystäville, ruokavaliosta riippumatta.

La Negritan pop up -keittiö Maahan Delin tiloissa maanantaisin 8.4.2024 alkaen klo 9–18.

Maahan Deli by Maahoo, Tampereen Kauppahalli Hämeenkatu 19, loosit 139-145