Ravinteli Huber on moderni pihviravintola Tampereella. Kaikki ravintolaan tuleva liha on kotimaista lypsykarjalihaa, hevosta ja possua. Liha on hinnoiteltu sadoissa grammoissa ja sitä on tarjolla monessa muodossa ja monessa koossa nälän ja mieliteon mukaan.
RAVINTOLA HUBER TAPAHTUMISSA
Kypsennysprosessissa hyödynnetään sous vide -tekniikkaa, ja loppusilaus makuun saadaan Inka-puuhiiligrillillä. Pitkä ruokailutiski avokeittiön ääressä tekee yksinkin ruokailemaan poikkeamisen leppoisammaksi, kun samalla voi tarkkailla keittiössä puuhailevaa henkilökuntaa ja vaikka vaihtaa halutessaan muutaman sanan.
Erityinen palvelumalli koituu ilman pöytävarausta ravintolaan marssivien ruokailijoiden eduksi. Vain puolikasta tilaa on mahdollista varata etukäteen ja puolet täytetään saapumisjärjestyksessä.
Ravintola muistuttaa New Yorkin loft-asuntoja
Marraskuun alussa 2012 Aleksis Kiven kadulle, entisen karaokeravintola Killingin tiloihin avannut Huber tuo mieleen New Yorkin loft-asunnot selkeällä tehdasmaisella tyylillään. Katosta roikkuu halogenvalaisimia, verhoilemattomat ilmastointiputket tehostavat tunnelmaa ja paksulankkuinen, 1800-luvun puulattia on selvästi nähnyt elämää ennen Huberiakin. Pitkä ruokailutiski avokeittiön ääressä tekee yksinkin ruokailemaan poikkeamisen leppoisammaksi, kun samalla voi tarkkailla keittiössä puuhailevaa henkilökuntaa ja vaikka vaihtaa halutessaan muutaman sanan.
Nimeämällä ravintolauutuutensa Huberiksi Berthan pojat ovat tuoneet hienolla tavalla esiin monelle unohtuneen rakennuskokonaisuuden kiehtovan historian. Luettuaan Huberin talon historiasta mm. Koskesta voimaa -sivustolta, Huberin hienoja funkkistaloja katsoo väkisinkin eri kantilta. Bertel Strömmerin jo 20-luvulla suunnittelemaa kokonaisuutta yritettiin rakentaa jo sotien aikaan, kunnes tositoimiin päästiin vasta viisikymmentäluvun vaihteilla.