Huuhkajien ja Suomen EM-ottelut Tampereen kisakatsomoissa

Jalkapallointoilijoiden kantapaikat täyttyvät jälleen intomielisistä faneista. Suosituimmat baarit tulevat taatusti saavuttamaan aidon jalkapallotunnelman tänä kesänä.

Suomi – Venäjä keskiviikkona 16.6. klo 16

Terassiravintoloiden suurilta näytöiltä voi seurata Huuhkajien otteita ja jalkapallon EM-kisojen muitakin otteluita mukavasti ulkoilmassa.
Listasimme tamperelaisia sporttibaareja, joihin on mukava kokoontua nautiskelemaan jalkapalloviihteestä. Kerää porukka kasaan!

Kisapoiminto täydentyy vielä. Vinkaa meille suosikkisi!

EM-jalkapallon kisakatsomot 2021

1Olympia-korttelin jalkapallopyhättö rakennettiin vanhaan elokuvateatteriin

Tiiman terassi on Olympia-korttelin kesän 2021 uutuus. Kuvaaja: Toni Honko, Kohokohdat.fi

Olympia-korttelin Olympia-sali venyy moniin käyttötarkoituksiin. EM-kisojen näyttämiseen vanha elokuvasali on suorastaan erinomainen. Isolta screeniltä näytetään pelejä upeissa olosuhteissa. Väljästi rakennettua sisäkatsomo täydentää välittömässä yhteydessä sisäpihaterassi sekä Muusan antimet. Olympia-kortteli on saanut myös upean terassin Tiimalle, joka koristaa kauniisti Satakunnankatua.


5Dam Bar

Damin kisakatsomona meillä toimii terassin 27 neliön LED-screen. Lisäksi sisätiloissa on toinen screen.

Dam Bar on ruokaisa kesäkeidas padon partaalla – DJ-pyöritystä, smash burgereita

6Laatuoluita ja burgereita hyvässä seurassa IHKUn pubissa

IHKUn terassi on jälleen avoinna!

Tampereen Ihkun pubissa seurataan jalkapallon EM-kisoja aukioloaikojen puitteissa koko turnauksen ajan. Tämä kisakatsomo on erikoisuus myös burgerien ystäville, sillä matsien ohessa maistuu varmasti laadukkaat oluet ja Naughtyn burgerit.

7Kaksion baarissa on Kyttälän ravintolakaupunginosan tunnelma parhaimmillaan

Jalkapallon ystävien baari Aleksanterin kadulla. 2h+k:n baarin puoli tarjoilee kattavan juomaskaalan lisäksi laadukasta syötävää ja ruuduilta sporttia. Kaksio näyttää EM-ottelut aukiolojensa puittessa.

8Vuoden Olutravintola on myös täysverinen sporttibaari saunoineen

Konttori on harvinaislaatuinen saunallinen olutravintola aivan Tampereen keskustassa. Jugend-talon kivijalkahuoneistossa nautitaan monipuolisesta ja sesonkeja seurailevasta hanaolutvalikoimasta, vaihtuvista pienpanimohanaoluista sekä muista baarituotteista. Konttorissa on myös mahdollista saunoa ja katsoa otteluita vaikkapa isolta screeniltä.

Lue myös: Konttori valittiin Vuoden Olutravintolaksi

9Kievari Kahdet Kasvot on jalkapallon ystävien kisakatsomo Kauppakadulla

Kievari Kahdet Kasvot on 1995 perustettu olutravintola ja erinomainen paikka seurata jalkapalloa. Hanoissa virtaa sesonkien mukaan vaihtuva juomavalikoima. Useita oluita ja vähintään kahta eri siideriä löytyy hanoista, pulloista kymmenittäin erilaisia oluita ja parikymmentä siideriä.

TIETOA TARKISTETAAN!

10Gastropubeissa EM-jalkapalloa

Pizzeria Myssyn terassi

Gastropub Tuulensuu, Pizzeria Myssy ja Inez näyttävät tänä kesänä jalkapalloa. Esimerkiksi Pizzeria Myssy terasseineen (kuvassa) on avattu jälleen. Vehreä terassi on nyt entistäkin parempi kohtaamispaikka Kalevassa, aivan maauimalan vieressä. Kesän uutta pizzojen ja etanapannujen lisäksi ovat kesäiset salaatit ja Alsacen flammeküche-annokset.

11EM-jalkapalloa Tullikamarin Klubilla

Myöskään Klubilla ei jalkapallon ystäviä olla unohdettu, sillä Tullikamarin Klubin tiloissa voi nähdä Huuhkajien kautta aikojen ensimmäisen arvokisaottelun kello 19 alkaen.

Tullikamari avasi Telakan kanssa aukiolleen houkuttelevan terassikeitaan

12Pikilinna on Tammelan kaupunginosan jalkapallopyhättö

Pub Pikilinnan biljardi. Pool-pöytä löytyy ravintolan viihtyisästä nurkkauksesta, jossa on paljon esillä myös jääkiekkoaiheista museomateriaalia.

Pikilinna on jalkapallohenkinen klassikkopubi Tammelassa. Pikilinnan kesäterassi on kaupungin viihtyisimpiä. Pubissa seurataan tänä kesänä tiiviisti jalkapallon EM-otteluita.

Lue lisääOlutravintola Pikilinna oli klassikko jo syntyessään

13Siipiravintola ja sporttibaari samassa osoitteessa

Kuvassa Tampereen keskustan Sticky Wingers. Kuva: Lifestyle Media Oy

Sticky Wingers on sporttibaari ja siipiravintola, jonka listalla on myös muita annoksia pihvileivistä purilaisiin.