crazy-golf2Tampereen Puutarhakadulla entisen yökerho Tivolin tiloihin on avattu Crazy Golf on ravintola ja täysin uudenlainen elämyskeskus. Yllätyksellisesti toteutettu minigolf ja curling ovat pääosissa. Myös syötävää ja juotavaa löytyy. Crazy Golf on kaikenikäisille tarkoitettu huvittelupaikka, mutta iltakuuden jälkeen jatketaan baaritunnelmalla (K-18).

Lähes tuhatneliöinen tila kolmessa kerroksessa tarjoaa kävijöilleen toiminnallista tekemistä iltapäivästä myöhäisiltaan ja viikonloppuisin aina aamukahteen saakka. Kohderyhmänä ovat lapset, nuoret ja aikuiset, perheet, kaveriporukat, työyhteisöt sekä harrasteryhmät.

Mingolfia ja curlingia mieleenpainuvassa miljöössä

Elämyskeskuksen yläkerrassa sijaitsee 16-reikäinen minigolfrata, jonka jokainen väylä on varustettu eri teemoin. Pelimaisema vaihtuu jatkuvasti faaraon hautakammiosta aina villiin länteen, mummon kammarista autoromuttamolle, rock ´n´ roll -miljööstä supersankarien sarjakuvamaailmaan. Näyttävien tilojen suunnittelusta on vastannut lavastaja Tomppa Kekäläinen.

– Rata on täynnä yksityiskohtia ja efektejä. Pelatessa ei siis tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Rata on myös suunniteltu siten, että väylät on mahdollista suorittaa monin eri tavoin. Peli on siis joka kerta uusi elämys, lupaa Crazy Golfia operoivan Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

curling-tampere

Alemmista kerroksista löytyy kolme curlingrataa, jotka otetaan käyttöön lokakuun aikana. 

– Synteettisellä jäällä, oikeilla kivillä sekä jäähallilavastuksella on jäljitelty aitoa curlingtunnelmaa. Kaksi erillistä curlinghuonetta on mahdollista varata myös yksityiskäyttöön, Lahtinen kertoo.

Lasten synttäreistä yritysjuhliin

Tiloissa on anniskeluoikeuksin varusteltu baari, joka tarjoilee laajan skaalan virvokkeita sekä pikkusuolaista. Candy Kingin karkkikeidas puolestaan huolehtii makeannälästä.

– Crazy Golf soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työ- ja kaveriporukoiden illanviettopaikaksi. Myös lapsille on oma kabinettinsa lastenjuhlia varten. Tila tarjoaakin monet mahdollisuudet vähän erilaisille pikkujouluille, tykypäiville ja synttäreille, pienryhmistä aina isommallekin porukalle, Lahtinen toteaa.

Lahtisen mukaan toiminnallisuutta ja pelaamista tarjoaville viihdekeskuksille on kysyntää. 

– Tänä päivänä aktiviteetit kiinnostavat. Sen on esimerkiksi hyvin osoittanut Hämeenkadulla toimivan Space Bowling & Billiards -viihdekeskuksen suosio, hän toteaa.

Crazy Golf -elämyskeskus kuuluu Poolmax Oy:hyn, joka on osa Restamax-konsernia. Yhtiön omistukseen kuuluvat myös Space Bowling & Billiards Hämeenkadulla ja sekä biljardiravintola Galaxie Center Rautatienkadulla.

Crazy Golf

http://www.ravintola.fi/ravintola/crazy-golf/
Puutarhakatu 21
33210 Tampere
info@crazygolf.fi
Puh. 010 4233 218

Avoinna:
ma–to 15–23
pe 14–02
la 12–02
su 12–23

Suositusikäraja 6 vuotta.
Klo 18 jälkeen K-18.