Koti TEEMANA Ravintola C

TEEMANA: Ravintola C

Ravintola C on jälleen tehnyt uuden eettisen ja mielenkiintoisen raaka-ainealuevaltauksen. Nyt paahtavan kuumalle parilalle ja kauniille lautasille asetellaan kotimaista vuohipukkia. Luomua, luonnollista...
Ravintola C on saanut uuden, nuoren ja innokkaan sommelièren, joka on motivoitunut oppimaan, kehittymään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella...
White Guide Nordic esittelee jo kolmatta kertaa pohjolan parhaat ravintolat. Mukana oppaassa on 325 ravintolaa eri puolilta Pohjoismaita, kaikista Baltian...
Monen kulinaristin päiväuni tulee todeksi Tampereella marraskuussa, kun kaupungissa voi nauttia illallisen Noman tapaan. C saa kokkivieraakseen neljä kertaa...
White Guide Nordic esittelee jälleen pohjolan parhaat ravintolat. Mukana oppaassa on 300 ravintolaa eri puolilta Pohjoismaita ja Vironkin puolelta....
Luonnollisesti kasvatettu lähikani on pompahtanut C:n keittiöön ja lautasille. Herkän mutta mehevän makuinen ekoherkku on saanut niin ruokamaakarit kuin ruokailijatkin innostumaan....
Samppanja-asiantuntija ja viinikirjoittaja MW Essi Avellan siemailee viinejä työkseen ja ruokailee usein ravintoloissa jo ihan omaa ammattitaitoaan ylläpitääkseen ja...
Kangasalan Heponiemen kumpuilevien peltojen keskellä viljellään myrkyttä. Rekolan biodynaamisella maatilalla ei nimittäin glyfosaattia suihkita tai viskota apulantaa pellolle. Biodynaamisesti...
Ravintola C juhlistaa Riesling & Spätburgunder -viikkoja Pfaltzin alueen Karl Schaeferin jaloilla juomilla mm. tastingin ja illallisen muodossa. Rypäleiden aatelia olevan Rieslingin seurassa sulostelee Saksan johtava punaviinirypäle, Spätburgunder eli Pinot Noir. Saksalaista spätburgunderia sommelière-ravintoloitsija Christina Suominen pitääkin maailman parhaana.
Ravintola C pyöräyttää pöydät ympäri! Upeista viineistään ja viiniosaamisestaan tunnettu C tuo ravintolanautintokartalle jotain uskoaksemme aivan ennenkokematonta. Kyseessä ei ole tuttu chef's table vaan Christina Suomisen ideoima sommelier's table.
Michelin-opas saa 15.12. pohjoismaisen kilpailijan, kun uusi ravintolaopas White Guide Nordic esittelee 250 pohjolan parasta ravintolaa. Kokonaislistaus on jo paljastettu. Suomalaisravintoloita sieltä löytyy 38. Ravintoloista 30 rankataan vielä paremmuusjärjestykseen Top 30 Nordic -listalle.
Ravintola C:ssä pääsee viehtymään hurmaavista viineistä 23.9. tavallaan tuplaten, kun ravintolassa järjestetään Double Wine Maker Dinner. Illan aikana kaksi mielenkiintoista viinintekijää Itävallasta ja Espanjasta kertoo luomuksistaan. Niiden kanssa nautiskellaan Ilkka Isotalon viineille loihtimia annoksia.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä