Koti TEEMANA Ravintola C

TEEMANA: Ravintola C

Uusi ruoan, juoman ja palvelun ohella myös vastuullisuusasioita arvioiva 360° Eat Guide valitsi oppaaseensa 13 suomalaisravintolaa. Pääkategoriaan nousi Tampereelta...
Ravintola C muuttaa viikoksi maatilalle ja luo elämyksellisiä illallisia ravintolasaliksi muovautuvassa navettarakennuksessa. Ravintolan suurin yhteistyökumppani Rekolan biodynaaminen tila kun...
Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki -kisan finaalikoitoksia käydään 5.- 6.4. Kevätmessuilla Helsingissä. Kummankin sarjan voittajat ilmoitetaan lauantai-iltapäivänä, mutta tarjoilijat...
Viisi Tähteä -media on julkaissut jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Lujasti odotetulle 50:n parhaan listalle ylsi mukaan Tampereelta 5 ravintolaa: ravintola...
Kulinaarikenttää ruokataiteellaan ravisteleva kokki Kozeen Shiwan saapuu ravintola C:hen kokkaamaan yhteisillallisen keittiömestari-ravintoloitsija Ilkka Isotalon kanssa. Yllätyksellinen kuuden ruokalajin setti seurailee...
Ravintola C:n viinintekijäillalliset ovat aina olleet tapauksia viineistä viehtyneiden vuosikalentereissa. Niin nytkin, kun C:n Wine Maker Dinner kaataa kaukaista...
Viisi Tähteä -media on julkaissut kuuden vuoden tauon jälkeen jälleen listan Suomen ravintolaparhaimmistosta. Lujasti odotetulle 50:n parhaan listalle Tampereelta mukaan...
VARAA PÖYTÄ Ravintola C yllättää asiakkaansa ja avaa pop up -ravintolan Kangasalla Rekolan tilalla elokuussa. Ilkka Isotalon johtama keittiötiimi kokkaa...
White Guide Nordic esittelee jälleen pohjolan parhaat ravintolat rajaten tällä kertaa Baltian maat oppaan ulkopuolelle. Mukana on 341 ravintolaa eri...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri ei vaihtanut omistajaa tänä vuonna, sillä ravintola Murussa työskentelevä Taneli Lehtonen voitti Suomen Sommelierit ry:n...
Taste of Helsinki perustaa tämän kesän ruokafestivaalille oman pop up -ravintolan, TuOHen. Sasu Laukkosen koolle kutsuma maineikkaista keittiömestareista koostuva...
Ravintola C on luomu, biodynaaminen ja villi. Ravintola on luonut makumaailmojaan alusta asti paitsi raaka-ainetta ja sen tuottajaa arvostaen, myös eettisiä seikkoja ajatellen. Halutaan käyttää puhtaita, valtaosin kotimaisia raaka-aineita luontoa kunnioittaen. Paljon erilaisia emmeitä kerätään keittiöön suoraan villistä ja ei niin villistä luonnosta.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä