Koti TEEMANA Henriks

TEEMANA: Henriks

Henriksin take away -listalta löytyvä Pulled Pork clubileipä sisältää cheddaria, tomaattia, punasipulia kaali-porkkanasalaattia ja itsevalmistettuja maalaischipsejä tzatzikin kera. Take away...
Henriks vastaa asiakkaiden toiveisiin ja on alkanut myydä myös take away -annoksia. Laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettu ruoka on hyvä vaihtoehto perinteiselle pikaruoalle niin työpaikkalounaaksi napattuna kuin kotona iltasella aterioitavaksi.
Henriksin tarjoilija Suvi Vainonen on lähdössä kisaamaan maaliskuussa taituroitavaan Vuoden Tarjoilija -kisaan. Aurinkoinen Suvi odottaa kisalta kokemuksia, ammattitaidon vahvistumista ja verkostoitumista.
Henriksiin on luotu lounas- ja à la carte -listojen rinnalle bistrolista, jolla on astetta krouvimpia annoksia, mutta myös kevyt salaattivaihtoehto. Uuden keittiömestari Petri Peltolan laatiman listan muhkeita makuja voi maistella helposti niin viinin kuin oluenkin kaverina.
Tampereen Naisten Pankki järjestää taidemyyntinäyttelyn ravintola Henriksissä. Myyntinäyttely on auki 15.9. saakka. Myytävät taulut on saatu lahjoituksena yksityishenkilöltä.
Henriks irrottelee Rakas Tampere -tapahtuman tiimoilta pulled pork -purilaisella.
Saksalainen riesling on jo pitkään ollut suuressa suosiossa sekä meillä Suomessa että kansainvälisessa gastronomisessa maailmassa. Tamperelaiset viiniravintolat osallistuvat nyt jo kolmatta kertaa Riesling-viikoille. Näsinneulassa Riesling-viikot alkoivat jo. Muissa ravintoloissa saksalaisiin huippuviineihin keskitytään 13.-26.2014.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.
Henriksin lista on vaihtunut talviseksi. Keittiövelho Markus Rosenberg on suunnitellut viimaiseen vuodenaikaan sopivia ja sisälle herkuttelemaan houkuttelevia annoksia.
Tiiliholvissa, Henriksissä, Norimarussa ja Delisushissa vietetään keskiviikkona 8.1. asiakkaanpäivää. Suosikkiruokia ja -juomia on tarjolla erittäin edulliseen hintaan.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä