Koti TEEMANA Henriks

TEEMANA: Henriks

Järvieväkkäät saapuvat Ravintola Henriksin keittiöön kokonaisina suoraan kalastajilta, suoraan lähijärvistä. Esimerkiksi Tommi Laitisen verkoista Sääksmäen sibeliaanisissa ja topeliaanisissa kansallismaisemissa, joissa...
Ravintola Henriks operoi pop up -ravintolan jo toista kesää peräkkäin. Tällä kertaa tähtäimessä ovat erityisesti kala- ja kasvisantimet kalatacoista...
Ravintola Henriks taituroi perjantaina 3.8 ja lauantaina 4.8. tarjolle ainutlaatuisen kolmen ruokalajin Popeda-menun yhtyeen Ratinan-keikkapäivän kunniaksi. Rokkimetso Pate Mustajärvi on tuttu näky...
Ravintola Henriks saa uuden keittiömestarin raikkaalla ja idearikkaalla otteella kokkaavasta Valtteri Hakkaraisesta. Aikanaan Henriksissä ensimmäisen työharjoittelunsa tehnyt Hakkarainen on...
Keittiömestari Petri Peltolan ohjastama keittiötiimi on uudistanut Henriksin herkut sesonkia seuraillen. Lautasille on tiensä löytänyt niin maineikas Napue-gini, katajagraavattu...
Ranskalainen gastronomia karkeloi herkullisesti 19.3. 2015, kun ranskalaista illallista tarjotaan samanaikaisesti yli tuhannessa ravintolassa ja suurlähetystössä 150 maassa ja viidessä maanosassa. Myös Suomessa viidessä eri ravintolassa Tampereella sekä Helsingissä. Goût de France on ylistys ranskalaiselle aterialle.
Ravintola Henriks on luonut läheisen TTT:n Presidentti ja tyttö -näytelmän innoittamana kolmen ruokalajin ennakkoon tilattavan teatterimenun, jolla on Kekkosen...
Ravintola Henriksin loppukesän pikkurahan pop up -syötäväiset ovat grillipainotteisia ja grilli tulee hehkumaan kuumana jopa ravintolarakennuksen sisäpihalla. PÖYTÄVARAUS – Vaikka teen...
Henriksiin on saatu pitkän linjan saliammattilainen sekä nuori ja kehittymään innokas keittiöosaaja. Hovimestari-sommelière Kirsi Heikkilä ja kokki Valtteri Hakkarainen...
Tampereen Satamakadulle vuonna 1986 avattu Henriks on yksi kaupungin pisimpään toimineista ravintoloista. Tänä vuonna 30 vuotta täyttävän ravintolan perustaja on...
Tänä vuonna jo kunnioitettavat 30 vuotta täyttävä Henriks on uudistanut napakasti koko annosarsenaalinsa. Uusia tuulia on niin ravintolan à...
Reilussa 40:ssä vuodessa Tampereen kulinaarinen kartta on muuttunut autiomaasta yhdeksi Suomen rehevimmistä gourmet-kaupungeista. Mutta onko nykyajan suoritus- ja kehokeskeisessä...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä