MAINOS
Koti TEEMANA Bodega Salud

TEEMANA: Bodega Salud

Vuonna 1974 perustettu Bodega Salud täyttää lokakuussa jo komeat 50 vuotta. Koko vuoden mitalta jatkuva juhlistus alkaa ruokaisalla kunnianosoituksella...
Palacio vinos de Finca tilan Borja Larroca saapuu maistattamaan Bodega saludiin viinejä Ribera del Duerosta ja Riojasta. Viini on elävä elementti, se on sen...
Bodega Salud liittyi syksyllä mukaan iberoamerikkalaiseen FestIBALiin ensimmäisellä tapasbrunssillaan ikinä. Tapasbrunssi oli menestys ja tekee paluun 29.11. Tapasbrunsseja aiotaan...
Salud on tunnettu erityisesti runsaan lihaisista pihviantimistaan, mutta hellekeleillä ennen illan viileyttä ja tuhdimman nälän heräämistä maistuvat ehkä parhaiten...
Viime vuonna Salud piti paella-viikot, joiden suosio oli suunnaton. Siitä saakka paellaa on toivottu palaavaksi liki päivittäin. Keittiöpäällikkö Tomi Schulze...
Bodega Salud täyttää tänä vuonna jo 45 vuotta. Juhlavuoden klassikkoannoskarkeloiden kautta taloon on kotiutunut myös Heikki Kärkkäinen, joka on...
Jo yli 40 vuotta Tampereen ravintolakentällä vaikuttanut espanjalaistyylinen ravintola Bodega Salud uudistaa tarjontaansa ja panostaa jatkossa entistä vahvemmin kotimaisen...
Bodega Salud täräytti 18.9. käyntiin kuukauden mittaiset Katalonia-viikot. Ravintolan keittiömestari Toni Leskisen kanssa modernia annoskavalkadia suunnittelemassa on ollut jo vuosia...
Nyt sitä saa! Siis aitoa japanilaista Wagyu-lihaa, Kobea ja Satsumaa. Saludin uusi uunituore lista luksuslihaisine annoksineen on viimein maisteltavissa. Maailman huikeinta lihaa on nyt saatavilla myös edullisessa maisteluannoksessa.
Aito Wagyu on epäilemättä maailman luksuslihojen kärkeä ja Kobe sen tunnetuinta huippua. Nyt Bodega Saludissa on saatavilla tuota lihanrakastajan päiväunta, jota ei ole saanut viedä Japanista kuin kolmisen vuoden ajan. Kobea vasta vuoden verran. Jos olet siis syönyt japanilaista Wagyuta saati Kobea jossain muualla kuin Japanissa ennen vuotta 2012, sinua on huijattu. Saludissa ei huijata. Sertifikaatti sekä kirjaimellisesti suussa sulava liha todistavat sen.
Useita kertoja Suomen parhaaksi espanjalaiseksi ravintolaksi valittu, vuonna 1974 perustettu Bodega Salud vaihtoi omistajaa keskiviikkona 15. tammikuuta. Hannu ja Lea Wissin omistama Tampereen Espanjalaiset Ravintolat Oy:n osakekanta siirtyy Hanna ja Mika Niemen Rengasravintolat-ketjulle.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä