Koti TEEMANA Bistro

TEEMANA: Bistro

4 Deliin on tullut hodareiden lisäksi hiukan pubiruokamaisia lautasannoksia Tampereen kauppahalliin. Haukattavat syntyvät 4 Delissä muutenkin valmistettavista ja ulos...
2h+k eli tuttavallisemmin Kaksio on ollut alkutaipaleestaan asti hyvin suosittu pikkuravintola. Punatiilisessä rustiikkisessa ravintolatilassa on lämmin tunnelma ja pienen...
2h + k:n vihreä baarin puolen ovi aukenee nykyään perjantaisin jo klo 11. Maukkaana syynä komeilee juuri startannut burgeriperjantai,...
Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen...
Finlaysonin tehdasalueen ytimeen on avattu vanhojen ravintola-alan tuttujen aivan uusi ravintola. Bistro, jonka keittiötaiturit ovat saapuneet maineikkaista ravintoloista ja...
Maalaishenkinen bistro Minkälainen on maalaishenkinen teatteriravintola? Se tulee olemaan maku edellä menevä ja mutkaton, lujalla ammattitaidolla palveleva ja kikkailematon. Hallituskatu...
Astor on uudistanut sekä brasserie- että  à la carte -listaansa katsomalla menneisyyteen ja ammentamalla sen ajan filosofiaa lautasille modernissa...
Wistub Alsace laski hintojaan heti vuoden alussa, joten nyt viinituvan leppoisassa tunnelmassa ruokailee ja siemailee entistä edukkaammin. Vaikkapa talvilistan reheviä ja muhevia makuja, jotka lämmittävät pakkasen koettelemia sisällä kotoisassa pikkuravintolassa.
Se on ainoa laatuaan Suomessa ja todennäköisesti koko Pohjoismaissa. Se tarjoaa huippulaadukkaita viinejä, joita ei Alkon hyllyltä tai muista ravintoloista löydy. Laukontorin alsacelaisravintola Wistub Alsace täyttää 15.12.2014 jo komeat kymmenen vuotta ja juhlii kippistellen, kilistellen ja huikeasti herkutellen.
Ranskalaisravintola Wistub Alsace on tunnelmallinen paikka pikkujoulujuhlintaan. Viinituvan kabinetti on monikäyttöinen tila, jossa myös pienimuotoiset pikkujoulukekkeröinnit onnistuvat mainiosti.
Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiömestari Guy Peled on luonut ravintolalle uuden listan, joka tuo lämpöä ja valoa pimenevään syksyyn. Mikä muu lohduttaa syksyn koleudessa paremmin kuin mehevä possu, lempeä karitsa tai suloinen linnunpesä.
4 Vuodenajan 4 Delin hodaribaarissa pääsee nyt haukkailemaan kunnon äijäaamiaista hot dogin muodossa. Keittiö- ja makkaramestari Darren Elmhirst tuikkaa sämpylöiden syleilyyn omatekoista makkaraa, pekonia, portobellosientä ja täydellisesti paistettua kananmunaa. Pitää miehen ja naisen tiellä!

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä