hampurilainen kaksio kohokohdat

2h + k:n vihreä baarin puolen ovi aukenee nykyään perjantaisin jo klo 11. Maukkaana syynä komeilee juuri startannut burgeriperjantai, jolloin lounaspurtavakseen voi valita minkä tahansa burgerannoksen alennettuun hintaan.

Joka perjantai klo 11-16 Kaksion baarissa myydään kaikkia listan burgereita 15%:n alennuksella. Lisäksi valikoitavissa on lounasburger erityisen edukkaaseen hintaan.

Burgerit ovat nousseet baarin suosituimpien annosten kaartiin. Nyt rentoon viikonloppumeininkiin pääsee laskeutumaan jo lounasaikaan hampurilaista haukkaillen…ja miksei myös sen kyytipojaksi sopivaa mallasjuomaa tuopposen siemaillen.

– Burgerit ovat saaneet kovan suosion. Täällä ovat kaikki pipa- ja lippalakkipäiset jääkiekkoilijat alkaneet pyöriä sen pihvin ympärillä. Baarin keittiöpäällikkö Jani Fagerström on myös kehitellyt kaikkiin annoksiin omat soosinsa, ravintolasta kerrotaan.
jani fagerstrom kaksio kohokohdat
Kaksion sinisimpukkaisessa ja jättikatkarapuisessa äyriäispastassa on sopivasti potkua. Chilin kanssa ei ole hurjasteltu, vaan sen tarkoituksena on antaa makua. Kaksion baarin puolella kokkaileva Fagerström on varsinainen erikoissoosimies. Kastikkeita ja dippejä on Turkinpippurilla maustetusta majoneesista aina wasabista potkua ammentavaan versioon sekä baarin suosituimpaan siipisoosiin, Jani’s ReggaeReggae -kastikkeeseen.

– Haluamme tuoda erilaisia vaihtoehtoja tarjolle, eikä vain niitä perinteisiä valmiskastikkeita, Fagerström kertoo.

Lounasta voi nauttia myös Kaksion ravintolan puolella, vaikka siellä ei varsinaista lounaslistaa olekaan. Puoliltapäivin ravintolassa on rauhallista ja kiireetöntä ruokailla toisin kuin hektisissä lounaspaikoissa. Ja listalta löytyy hyvin päiväpurtavaksi sopivia salaatteja kuin vaikkapa suosittu äyriäispastakin.

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS