Teatteri STATE, Tampere
Teatteri STATEssa pääsee nauttimaan teatterin, aterioinnin ja iloisen illanvieton yhdistelmästä komeissa puitteissa. Ei kiirettä ravintolasta näytökseen tai vaellusta näytöksen jälkeen jatkopaikkaan. Entisen elokuvateatterin entisöityihin tiloihin luodun kokonaisuuden ruokatuotteesta vastaa ravintolatoimenjohtaja Tapio Humalajoki.

tapio humalajoki pressikuvaHumalajoki alkoi laittaa ruokaa jo pikkupoikana ja sai kokkailuistaan perheeltään kiitosta. Tie veikin alaa opiskelemaan ja sillä työskentelemään. Ja sillä tiellä mies on tyytyväisenä vieläkin.

– Meillä on tässä hieno kokonaisuus. On mahdollisuus tehdä ruokaa hyvin perinteisin menetelmin ja siis itse aivan alusta alkaen. Paitsi että ruoan maku on taattu, on itse valmistaminen esimerkiksi asiakkaiden allergioiden takia helpompaakin, kun tiedämme ihan tarkalleen, mitä esimerkiksi kaikki liemet ja kastikkeet sisältävät, Humalajoki kertoo.

Koska Teatteri STATEssa voi illastaa noin 400 vierasta samanaikaisesti, se asettaa myös ruoalle tiettyjä erikoisvaatimuksia. Esivalmisteluihin menee paljon aikaa, jotta annokset saadaan nostettua nopeasti. Myös listan suunnittelu on aikaavievää ja miehen mukaan melkoista ”vatulointia” vaativaa, mutta myös palkitsevaa.

Humalajoki nauttii kovasti työpaikkansa upeista puitteista ja keskusteluista asiakkaiden kanssa.

– Käyn aina salin puolella jutustelemassa asiakkaiden kanssa. Mielestäni palvelulla ja ruoalla pitää olla kasvot. Asiakkaat voivat kysellä ruoasta ja raaka-aineista ja samalla heillä on luonnollinen tilaisuus antaa palautetta.

state annos 2 pressikuva

Show & Dinner -paketti on huoleton vaihtoehto mm. pikkujouluseurueille. Ennen näytöstä STATEssa voi nauttia kolmen ruokalajin illallisen, jolloin ruokailu alkaa puolitoista tuntia ennen illan esitystä. Halutessaan ruokailla voi kuitenkin myös lyhyemmin, jolloin ateriointi voidaan järjestää näppärästi näytöksen väliajalle.

Teatterilla voi järjestää tarjoiluineen päivineen myös vaikkapa konferensseja ja erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten esimerkikisi syntymäpäiväjuhlia, häitä tai palavereja niin aamiais-, kokous- kuin illallistyyliinkin. Tilaisuuksiin voi myös yhdistää näytöksen seuraamisen esimerkiksi yläparvella oman seurueen kesken. Ja onpa kauniissa ja suojaisissa looseissa muuten järjestetty myös romanttisia teatteri-iltoja aivan kahden kesken.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
Annoskuvat: Anette Ekholm

www.teatteristate.com

state annos 3 pressikuva