vinoteekki1

Vinoteekki on yksi harvoja juhlapaikkoja aivan Tampereen keskustassa, jonne saa tuoda omat juomat.

Vinoteekki on lämpimästi puulla ja tiilellä tunnelmoitettu viinikellari ja juhlahuoneisto aivan kaupungin ytimessä. Se on myös yksi niitä harvoja paikkoja, joissa voi juhlistaa erittäin laadukkain catering-ruoin ja omin juomin. Vinoteekissa nautitaan viinistä ja elämästä.

vinoteekki2Tunnelmallinen ja intiimi juhla- sekä kokouspaikka sopii niin liikepalaverien kuin perhejuhlien näyttämöksi. Tilat muovautuvat jopa 60 henkilön istuviin illallisiin tai 100 juhlijan cocktailtilaisuuksiin. Kokoustajien käytössä on kokousvälineistöä, kuten videotykki sekä wifi. Juhlijoita taas ilahduttaa mm. se, että Vinoteekilla juhlitaan itse tuoduin juomin.

Yksityistilaisuuksiin voi mainiosti liittää myös viiniin liittyviä teemoja, kuten tastingin tai viinikoulutusta. Koulutusta on tarjolla myös MW Essi Avellanin Viinikoulun tiimoilta. Luennot ovat täynnä viihdyttävään pakettiin käärittyä napakkaa faktaa. Teemoista voi valita juuri sen itseä kiinnostavimman tai käydä koko koulun läpi.

Viinikurssit ovat myös mielenkiintoinen lahja sekä tapa palkita tai kouluttaa työntekijöitä. Ihmiset myös verkostoituvat helposti yhteisen kiinnostuksen kohteen äärellä.

– Usein täällä tutustuneet kurssilaiset lähtevät yhdessä vaikkapa syömään jatkaen juttua viineistä, toimitusjohtaja Tarja Mattsson kertoo.

Tampereen Vinoteekki, Kuninkaankatu 13, Puh. 0400 512 903, www.vinoteekki.com

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy