Pohjoismaiden parhaat sommelierit ovat kisanneet! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen taituroi tiensä kolmanneksi sommelierien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa 11.10. Reykjavikissa Islannissa. Kisan voitti Tanskan Jess...
Ravinteli Pork & More on vastannut kaikkien pyhäsyömäilijöiden huutoon ja pitää putiikin poikkeuksellisesti auki sunnuntaina 29.11. mässäilymielessä. Porkki röhkii...
Mitä maistella pikkunälän iskiessä kesken illanvieton tai halutessaan napostella seurustelun lomassa muuten vain? Ei välttämättä tapaksia vaan japaksia. Izakaya Nomu...
Tiiliholvin syksy on mielenkiintoinen niin makujensa kuin tapahtumiensakin taholta. Riistamenu tuo lautasille yllätyksellisyyttä ja astetta erikoisempia raaka-aineita. Suursuositun 100...
Masuuniin metsästettiin uutta keittiöpäällikköä pitkään. Lopulta maineikkaan ravintolan keittiömestarin tahtipuikkoon tarttui uusi ja myös uutta keittiöfilosofiaa viljelevä mies. Kaikessa...
Suomen parhaan sommelierin dekantteri on vaihtunut! Ravintola C:ssä työskentelevä Heidi Mäkinen voitti komeasti Suomen Sommelierit ry:n järjestämän Trophee Parés...
Finlaysonin tehdasalueen ytimeen on avattu vanhojen ravintola-alan tuttujen aivan uusi ravintola. Bistro, jonka keittiötaiturit ovat saapuneet maineikkaista ravintoloista ja...
Tiiliholvin salin puolella liekitettävä pippuripihvi on yksi ravintolan tunnetuimmista elämyksistä. - Tämä on helppo vaihtoehto myös yritysvieraita viihdyttäville, sillä siinä...
Purebiten Thai-katukeittiön wok-annokset ovat ruokaisien salaattien ohella helppoa, herkullista ja terveellistä lounasruokaa. Lounasta on tarjolla myös pitempään kuin monessa muussa paikassa, aina klo 15 asti.
La Fiestan sunnuntai-iltapäivät on pyhitetty rennolle brunssiherkuttelulle. Noutopöytämakuja luodaan Meksiko-twistillä, mutta koska aamiaisen ja lounaan yhdistelmästä on kyse, niin myös tuttuja suomalaisia aamiaiselementtejä löytyy.
Finlaysonin Palatsin keväässä siemaillaan suunmyötäisiä Ranskan alsacelaisia Schlumbergerin viinejä. Ravintolapäällikkö ja viinitaituri Ismo Niemelä hurmaantui viineistä siinä määrin, että kausimenukin on suunniteltu viinilähtöisesti. Niin laseissa kuin lautasillakin maistuu siis Ranska ja Alsace.
Mustanlahden satamassa on tänä kesänä ihan uutta vipinää. Kasvojenkohotuksen kokenut Satamaravintola Kaisla on avannut niin uudistuneen annos- kuin artistikattauksensakin. Satamaan...