Anundilankatu  8, 26100

Raumalaisessa kellariravintolassa nautitaan hyvästä ruuasta ja perinteisestä tunnelmasta. Tässä on aistittavissa aitoa raumalaisuutta erityisesti kesäaikaan, jolloin kansa saapuu Kissan Katolle. Terassia kutsutaan siis vieläkin Kissan Katoksi Vanhan Rauman perunakellariin vuonna 1967 valmistuneen ravintolan mukaan. Kissan Katto onkin kaupungin suosituimpia tapaamispaikkoja kesäiltaisin.

Jos etsit: Paikallisten suosima, skandinaavinen, sopii kasvissyöjille, gluteenittomia vaihtoehtoja.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ravintola Kalatori (@ravintolakalatori) jakama julkaisu

Neljän tai kuuden ruokalajin menu päivän parhaista raaka-aineista modernilla otteella – se on Raumalla toimivan Ravintola Kalatorin erikoisalaa. Ravintola Kalatori on tunnettu myös ystävällisestä henkilökunnastaan. Kun ravintola sattuu vielä sijaitsemaan mainion hotellin yhteydessä, on kokonaisuus erinomainen lähilomailijalle.

Jos etsit: Modernisti vanhassa Raumassa, eurooppalainen,  skandinaavinen, sopii kasvissyöjille, Rauman paras hotelliravintola

Vanhan Rauman keskustasta löytyy odottamattomasti italialaista tunnelmaa. Kaupungin paras pizzeria, Osteria Da Filippo, sijaitsee siis Kauppakadulla. Ravintolan taikinajuureen leivottua pizzapohjaa täydentävät tasokkaat täytteet.

Jos etsit: Rauma, italialainen, pizza, välimerellinen
Ravintola Rauma Kapteenin huone
Ravintola Kapteenin huone tarjoilee runsaita makuja laadukkaista raaka-aineista.

Kulinaristisia nautintoja yli 20 vuoden taidolla ja kokemuksella.

Kapteeninhuoneen merihenkinen miljöö luo mieluisan tunnelman ruokailulle niin lounaalla kuin illallisellakin. Ravintolassa nautitaan vuodenaikojen vuorovedessä vaihtuvan ruokalistan antimista.

Jos etsit: raumalainen tunnelma, skandinaavinen, eurooppalainen

Katso arviot ja varaa pöytä

Scandic Rauman yhteydessä toimiva Bistro Rauma tarjoilee maukasta ruokaa ja leppoisaa tunnelmaa skandinaavisella otteella.

Katso arviot ja varaa pöytä

6Poroholman purjelaivasatama

Purjelaiva Catharina Poroholman satamassa. Kuva: Rauma
Vielä yksi ravintolavinkki! Keskikesällä perinnepurjelaiva Kathrina purjehtii Raumalle Poroholman purjelaivasatamaan.