Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Scandic Simonkenttä on pääkaupunkiseudun vilkkaimpia hotelleja. Uudistuneessa hotellissa yöpyjiä hemmotellaan tyylikkäillä huoneilla, kokousvieraita puolestaan näyttävällä tapahtumakerroksella.

Helsingin vilkkaimpiin kokoushotelleihin kuuluva Scandic Simonkenttä palvelee matkailijoita ja kokousvieraita täysin uudistuneena. Lokakuussa 2017. Hotellin kaikki 360 huonetta kunnostettiin täydellisesti.

– Uudistus parantaa viihtyvyyttä: huoneissa on nyt muun muassa uusi tyylikäs sisustus ja uudet kalusteet, kertoo Scandic Simonkentän hotellinjohtaja Outi Hanhijärvi.

Tammikuussa 2018 avautunut tapahtumakerros taipuu kokouskäytöstä tunnelmallisiin hääjuhliin

Uudistuksen yhteydessä Scandic Simonkenttään avautui uusia kokous- ja tapahtumatiloja. Uusi tapahtumakerros tiloineen on suunniteltu palvelemaan erityisesti vaativien kokousjärjestäjien tarpeita.

– Tilat muuntautuvat monenlaiseen käyttöön, ja niitä voi varioida myös päivän mittaan. Koulutusta ei tarvitse järjestää kahdeksasta neljään luokkahuonemuodostelmassa istuen, vaan tilaan on mahdollista tuoda esimerkiksi nojatuoleja tai seisomapöytiä, Hanhijärvi kertoo.

Tiloihin mahtuu jopa 240 vierasta, ja ne sopivat myös muuhun kuin kokous- ja koulutuskäyttöön.

– Helsingin ydinkeskustassa on nyt moderni, trendikäs ja iso tila, joka soveltuu monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tapahtumatilassamme voi pitää esimerkiksi näyttelyn, juhlat tai cocktailtilaisuuden. Tilassa on myös esiintymislava bändille, ja hotellissa voikin järjestää vaikka hääjuhlat, Hanhijärvi iloitsee.

Más Rooftop Bar

Scandic Simonkentän kokonaisuutta täydentää hotellin yhteyteen äskettäin avattu, aivan uudenlainen ruoka- ja seurusteluravintola Más ja sen kattojen tasolla sijaitseva Más Rooftop Bar. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa sekä terassi, josta avautuu upeat näkymät Narinkkatorille.