Tänä vuonna 50-vuotistaiteilijavuottaan ja 70-vuotissyntymäpäiväänsä juhliva Pepe Willberg ja omaa tietään kulkeva laulaja-lauluntekijä Yona esiintyvät Allas Sea Poolilla torstai-iltana 18.8.2016. Lisäksi illan aikana Altaalle saapuu Art Goes Kapakan Kuorojen kierros.

https://www.youtube.com/watch?v=-osEmNuLI1w

Omaa tietään kulkeva laulaja-lauluntekijä Yona on kasvattanut suosiotaan hiljalleen, mutta varmasti jo kuuden vuoden ja kohta myös kuuden sooloalbumin verran. Yona yhtyeineen elää livetilanteissa intuitiivisesti ja osittain imrovisoiden. Tunnelma vaihtuu hypnoottisesti intiimistä eppiiseen, ja musiikilliset raja-aidat kaatuvat, sillä Yonalle niillä ei merkitystä.

– Tämä ikärajaton keikka on tavallaan meidän viimeinen Naivi-spektaakkeli, sen jälkeen keikoille tulee mukaan Janoa ja ehkä vähän muutakin uutta ohjelmistoa, paljastaa Yona FB-sivuillaan.

Kuorojen Kierrosta vietetään osana Art goes Kapakka -kaupunkifestivaalia torstaina 18.8.2016. Tänä vuonna juhlitaan 21. Kuorojen Kierrosta. Monen vuoden työn tuloksena Kuorojen Kierros on saavuttanut todellisen suosionsa. Tänä vuonna mukana on 127 kuoroa ja lauluyhtyettä, joissa laulajia on yhteensä 2 200.

 

Tapahtuma


Art Goes Kapakka: Yona, Pepe Willberg, Kuorojen kierros

Päivä: to 18.08.2016
Aika: 19:00
Hintaluokka: 0€
Tapahtuman kotisivut: http://www.allasseapool.fi/

Tapahtumapaikka


Allas Sea Pool
Katajanokanlaituri 2
Helsinki