Vuonna 2020 täyttyy 100 vuotta amerikkalaisen jazz-ikonin Carmen McRae syntymästä. Koko Jazz Clubin lavalle nousee torstaina 17.9. Viron ja Suomen jazzmuusikot Susanna Aleksandra, Holger Marjamaa, Timo Hirvonen ja Jussi Lehtonen.

Virolainen Susanna Aleksandra on virolainen jazzlaulaja, lyyrikko ja säveltäjä. Hänen intohimonsa eri kieliä kohtaan ilmenee sanojen ja melodioiden vaivattoman ilmaisun kautta, joka leikittelee perinteisen, modernin ja latinalaisen jazzin välillä. Karismaattinen Aleksandra on kuin syntynyt tulkitsemaan tarinoita ja lumoamaan kuulijansa. Susannan debyyttialbumi Miracles julkaistiin vuonna 2015.

Susanna Aleksandra, laulu
Holger Marjamaa, piano
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

 

Tapahtuma


Susanna Aleksandra: Tribute to Carmen McRae

 Päivä: to 17.9.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 20 / 18 

 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Koko Jazz
Koko Jazz
 Hämeentie 3
Helsinki

Hämeentie 3
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kamppi


Jazzmuusikoiden Helsingin Kallioon perustama Koko Jazz Club tarjoaa kaupungin parasta jazzia yli sata kertaa vuodessa Helsingissä ja Iisalmessa.

Elokuussa 2010 KokoTeatterissa käynnistynyt jazzklubista on lyhyessä ajassa muodostunut suomalaisen jazzmusiikin päänäyttämö.

Samoissa tiloissa toimiva KokoTeatteri on vapaa ammattiteatteri, jonka ohjelmisto koostuu uusista kotimaisista näytelmistä ja kiinnostavien ulkomaisten näytelmien Suomen kantaesityksistä.