luksus-asunto-helsingissa2Väliaikaista asumista tarjoava Forenom laajentaa erittäin tasokkaiden asuntojensa tarjontaa Helsingissä. Sen uusin huoneisto on lähes 150 neliöinen, huippukuntoinen ullakkoasunto Töölössä. Lisäyksellä Forenom haluaa entistä paremmin palvella hyvätasoista majoitusta etsiviä työ- ja lomamatkalaisia.

– Kysyntää korkeatasoisille asunnoille on aiempaa enemmän, koska ihmiset ovat huomanneet kalustetun asunnon olevan hyvä vaihtoehto muille majoitusmuodoille. Kustannus on lähes sama tasokkaan hotellihuoneen kanssa, sillä yöhintaa kyseisessä asunnossa kertyy viikon majoituksessa vain 167 euroa per yö, Forenom Suomen johtaja Jussi Saarinen kertoo.

Kattojen yläpuolella sijaitseva ullakkohuoneisto on viime vuonna listattu halutuimpien helsinkiläisten vuokra-asuntojen kärkeen. Korkeat pylväät, lasitiiliseinät ja kulmikkaat ullakkoikkunat luovat tunnelmaa, jota tavallisesta hotelli- tai vuokrahuoneistosta on vaikea löytää. Läpitalon asunnosta on merinäkymä Lauttasaareen, ja siellä on tilavan kattoterassin lisäksi oma sauna ja poreamme.

luksus-asunto-helsingissa1– Hotellitason palveluja emme asuntoihin tarjoa, mutta kokemuksemme mukaan asiakkaamme arvostavat sitä, että voivat itse esimerkiksi valmistaa aamupalaa ja nauttia sen omassa rauhassaan vaikka sängyssä syöden, Saarinen huomauttaa.

Forenom näkee laadukkaiden keskusta-asuntojen tuovan tervettä vaihtelua Suomen majoitustarjontaan. Yritys aikookin kasvattaa tasokkaiden kohteiden määrää jatkossakin.

– Tällaisia asuntoja harvemmin saa mistään vuokrattua lyhyeksi aikaa. Tulemme lisäämään tarjontaamme enemmänkin tällaisia uniikkeja kaupunkikohteita, Saarinen kertoo tulevaisuuden suunnitelmista.

Lue lisää: www.forenom.fi