sirkus-finlandia

Sirkus Finlandian pitkä kiertue on tavoittanut Helsingin ja Kaisaniemen puistosta löytyy jälleen sirkustaiteilijoiden kansainvälisen tason viihdettä.

Sirkus Finlandia starttasi kiertueensa jo keväällä. Koko perheelle sopiva ohjelma sisältää tänäkin vuonna huikeita taikureita ja akrobaatteja, upeita eläimiä unohtamatta. Ainutlaatuinen kuoleman pyörän ja kireän vaijerin yhdistelmänumero on saatu vieraaksi Unkarista.

Kiertue on koottu kansainvälisistä ja maailmalla palkituista artisteista, kotimaisia artisteja unohtamatta. Anni ja Möllö vastaavat kotimaisesta taituruudesta ja sirkusjohtaja Calle Jr. jonglöriesityksestä.

Yleisön hauskuuttajana maneesin valloittaa pelle Michelle uudelta mantereelta. Tänä vuonna nähdään merileijona Lappy, joka syntyi sirkuksen 2009 kiertueella. Hassunhauska koiranumero saa niin aikuiset kuin lapsetkin kippuraan naurusta, sillä Leonid Beljakov saa hännät heilumaan ja koirat haukkumaan. Lapsuudesta tuttu hulavanne on maneesilla Anton Monastyrskyn toimesta. Suosittu ja arvostettu taiteilija saapuu Venäjältä. Ryhmäakrobatiasta vastaa tänä vuonna Cheban.

Tänäkin vuonna Sirkus Finlandia jaksaa viihdyttää ihmisiä yli 120 paikkakunnalla ja matkaa kertyy huikeat 10000 kilometriä. Mukana kiertämässä on noin yli 80 eri alan ammattilaista jotka pitävät huolen siitä, että näytökset sujuvat ongelmitta, eläimet voivat hyvin ja 50 ajoneuvoyhdistelmäämme liikkuvat muitta mutkitta.

Kaksituntinen näytös kietoo katsojat uuteen ja upeaan esitykseen, jonka voi kokea jokaisella aistillaan.

Tapahtuman kotisivut

sirkusfinlandia.fi