Suomen omaperäisimmän saunatilan värimaailma mukailee BURGER KING® -logon kirkkaita värejä – punaista, sinistä ja oranssia. Sisustuksessa on myös hyödynnetty ravintoloista tuttuja elementtejä, kuten viihtyisiä loosseja.

Maailman ensimmäinen pikaruokasauna sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Mannerheimintien Burger King -ravintolan yhteydessä.

Viimeisen kuukauden aikana saunatila on kokenut kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin käsissä. Räväkkänä heittäytyjänä tunnettu Loman otti remonttihaasteen vastaan innolla:
– Pidin ensin ideaa lähes absurdina, mutta sopivan hulluna minulle. Tämä on yksi vuoden mielenkiintoisimmista töistäni, ja on hienoa tehdä jotain ensimmäisenä maailmassa, Loman hehkuttaa.

Pikaruokasaunan sydän on tietenkin itse sauna, jonka värikkäillä lauteilla löylyistä voi nauttia televisiota katsellen. Viihtyisyyttä ja tunnelmaa saunatilaan tuovat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä Playstation 4. Tilassa on mahdollista myös pitää kokouksia.

– Pikaruokasauna on täydellinen keidas rentoon yhdessä oloon esimerkiksi pikkujoulujen, tiimipäivän tai kisakatsomon merkeissä. Viihtyisissä saunatiloissa voi nauttia kaikista ravintolan herkuista, kuten Whopper-hampurilaisista, erilaisista snackseista ja kylmästä oluesta, kertoo Restelin toimitusjohtaja ja koko pikaruokasaunaidean isä Mikael Backman.

Pikaruokasaunaa on mahdollista vuokrata myös yksityiskäyttöön. Saunan lisäksi 15 hengen saunatilaan kuuluu pesuhuone, pukuhuone, wc ja medialounge. Mannerheimintien pikaruokasauna on ainut laatuaan. Näillä näkymin löylyjä ei ole luvassa muissa Suomen Burger King -ravintoloissa.

Ravintolan kotisivut: www.burgerking.fi