S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel tukee Helsingin matkailua avaamalla kaikkien pääkaupunkiseudun Sokos Hotellien ja Radisson Blu Hotellien ovet suomalaisille. Yli 150 000 yön verran laadukasta hotellimajoitusta tuodaan myyntiin tasarahalla 100 euroa kahdesta yöstä.

Sokotel - Hotellihuone Helsingin keskustassa
Yli 150 000 yön verran laadukasta hotellimajoitusta tuodaan myyntiin tasarahalla 100 euroa kahdesta yöstä. Kuva: Sokotel.

S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel tukee Helsingin matkailua avaamalla kaikkien pääkaupunkiseudun Sokos Hotellien ja Radisson Blu Hotellien ovet suomalaisille. Yli 150 000 yön verran laadukasta hotellimajoitusta tuodaan myyntiin tasarahalla 100 euroa kahdesta yöstä.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Käynnissä on jo toinen peräkkäinen kotimaan matkailun huippukesä. Edellisenä kesänä pääkaupunkiseudun matkailupalvelujen kysyntä jäi alhaiseksi suomalaisten suunnattua muualle Suomeen. Nyt S-ryhmän hotelliyhtiö Sokotel haluaa ravistella tilannetta: kaikki pääkaupunkiseudun Sokos Hotellien ja Radisson Blu Hotellien vapaana olevat standardiluokan huoneet voi varata 24 tunnin ajan kahdeksi yöksi 100 eurolla, eli 50 eurolla per yö aamiaisineen.

Myynnissä on lähes 3000 huonetta 12 hotellissa ja majoittua voi elokuun loppuun asti – tarjolla on siis yhteensä yli 150 000 yön verran laadukasta hotellimajoitusta tasarahalla. Huoneen voi varata esimerkiksi läheltä Linnanmäkeä Original Sokos Hotel Triplasta, uudistetusta design-klassikosta Original Sokos Hotel Vaakunasta, meren rannalta Radisson Blu Seasidesta, palkitusta ja ylellisestä Radisson Blu Royalista tai kylpylälomaa varten Break Sokos Hotel Flamingosta.

”Nyt on aika nauttia elämästä ja Helsingin kesästä. Matkailualan vaikeaa tilannetta ei kannata surkutella, kun Helsinki tarjoaa parastaan. Päätimme tehdä osamme, jotta vierailu pääkaupunkiin ei jäisi ainakaan majoituksen hinnasta kiinni. Kutsumme siis koko Suomen kylään – nyt pääsee satasella Stadiin!” kertoo Sokotelin toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

”Satasella Stadiin” -kampanja alkaa 1.7. kello 10:00 ja kestää 24 tuntia. Hinta koskee vähintään kahden yön vierailua standardiluokan huoneessa kahdelle henkilölle, ja siihen sisältyy aamiainen. Majoittua voi 31.8.2021 asti.

https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/tarjous/satasella-stadiin-kaksi-yota-helsingissa-vain-100-/025716793_419563

https://www.radissonhotels.com/fi-fi/kohde/suomi/helsinki

S-ryhmän hotellit pääkaupunkiseudulla:

 1. Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki
 2. Original Sokos Hotel Presidentti
 3. Original Sokos Hotel Albert
 4. Original Sokos Hotel Tripla
 5. Break Sokos Hotel Flamingo
 6. Original Sokos Hotel Tapiola Garden
 7. Original Sokos Hotel Vantaa
 8. Radisson Blu Seaside Hotel
 9. Radisson Blu Royal Hotel
 10. Radisson Blu Plaza Hotel
 11. Radisson Blu Aleksanteri Hotel
 12. Radisson Blu Hotel Espoo