Momentin Group -konserniin kuuluva Momentin Restaurants Oy avasi torstaina 5.9.2019 Helsingin Punavuoreen uuden ravintolan, Rööperin Hopstop -olutpuodin. Ravintola koostuu kahdesta eri osiosta, modernista taproomista sekä erillisestä olutpuodista.

Taproomin takaseinällä loistaa jenkkityylisesti 20 oluthanaa, joista lasketaan nopeaan tahtiin vaihtuvaa laadukasta valikoimaa. Ravintolapuolelta löytyy myös delinurkka, jossa on tarjolla laadukkaita deli-sandwhichejä, salaatteja, kahveja sekä tuorepuristettuja mehuja.

Olutpuodissa on laaja valikoima max. 5,5 % ulosmyyntioluita niin suomalaisilta pienpanimoilta kuin muualta maailmaltakin. Olutpuodista löytyy myös vaatteita ja muita mielenkiintoisia brändättyjä tuotteita tunnetuilta panimoita ja olutmerkeiltä: esimerkiksi Thornbridgen, Great Dividen, Põhjalan ja Fat Lizardin tuotteita on myymälän valikoimassa. Myyntiin otettavat erät pidetään pieninä ja vaihtuvuus tiheänä.

– Kattavan kumppaniverkostomme sekä konsernin oman maahantuonnin kautta pystymme tuomaan valikoimaan erittäin laadukkaita ja rajattuja eriä, joita ei muualta saa. Uskomme myös vahvasti, että olutvaatetukselle on olemassa kysyntää ja tähän kysyntään halusimme vastata, kertoo Momentin Restaurantsin Concept Lead, Daniel Wallenius.

Rööperin Hopstopissa katutaidekin saa oman näyttämönsä. Hopstop Art Wall -taidekonseptin tarkoituksena on tuoda kiinnostava ja näyttävä taide osaksi olutpuotia. Tilan yksi seinä tullaan noin 4-5 kertaa vuodessa maalamaan kutsuvieraskatutaitelijoiden toimesta. Art Wallin vaihtuvina teemoina tulevat olemaan mm. olutkulttuuri, alueen ihmiset sekä elävä kaupunkikulttuuri sen rinnalla. Hopstop Art Wallia tulee kuratoimaan katutaidetuottaja Rosa Hultman, joka on luonut mm. Mimmit peinttaa -katutaidekonseptin ja toimii tuottajana myös Upeart-taidefestivaalissa.

– Liikeideaa miettiessämme yhtenä lähtökohdista oli tuoda vahvasti kehittyneeseen olutravintolagenreen jotain täysin uutta ja originaalia. Mielestämme Rööperin Hopstopissa on hieno yhdistelmä erilaisia elementtejä, jotka luovat uniikin ja yhtenäisen kokonaisuuden, Wallenius jatkaa.

Rööperin Hopstop avasi ovensa Punavuoren sydämessä, osoitteessa Annankatu 3.

Seuraa Rööperin Hopstoppia Facebookissa

Kuvat: Momentin Group