Con Te Partiro -megahitillä yli 20 vuotta sitten valtavaan kansainväliseen suosioon noussut Andrea Bocelli esiintyy Hartwall Arenalla perjantaina 28.4.2017.

Maailman rakastetuimpiin tenoreihin lukeutuva italialaistähti esitti kyseisen kappaleen vuonna 1996 sopraano Sarah Brightmanin kanssa nyrkkeilijä Henry Masken finaaliottelussa, joka televisioitiin yli 21 miljoonalle katsojalle ympäri maailmaa. Kappale nosti sitä ennen vain Italiassa mainetta niittäneen Bocellin kansainväliseen suursuosioon ja nousi listakärkeen joka puolella maailmaa.

Kiertueen ohjelmistossa päästään nauttimaan sekä kaikkein rakastetuimmista oopperan klassikoista että Bocellin maailmanmaineesseen nostaneista crossover-hiteistä. Bocellia säestää myöhemmin vahvistettava sinfoniaorkesteri ja mukana on myös Bocellin valitsema uransa nousukiidossa oleva sopraano. Konsertin kuorona toimii suomalainen huippukuoro Chorus Cathedralis Aboensis.

Näkönsä 12-vuotiaana menettänyt toscanalaissyntyinen tenori on myynyt urallaan yli 80 miljoonaa albumia, saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle ja lukuisia muita arvonimiä ja palkintoja, sekä hurmannut karismallaan yleisöt ympäri maailmaa. Hän on esiintynyt kolmelle Yhdysvaltain presidentille ja kolmelle paaville, levyttänyt duettoja mm. Celine Dionin ja Eros Ramazzottin kanssa. Vastikään kerrottiin, että Bocellin elämästä tehdään Antonio Banderasin tähdittämä elokuva.

 

 

Tapahtuma


Andrea Bocelli

Päivä: pe 28.04.2017
Aika: 18:00
Hintaluokka: Alk. 79,50€ Lippu.fi
Tapahtuman kotisivut: http://hartwallarena.fi

Tapahtumapaikka


Hartwall Arena
Areenankuja 1
Helsinki