Altaan Juhannus 24.6: STIG

ALLAS LIVE on yli kesäkeikkojen sarja Katajanokan merimaisemissa Allas Sea Poolin alueella. Juhannusaattona lavalle nousee STIG.

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Roy Orbison oli myös ehdolla Vuoden biisiksi 2016 Emma Gaalassa. Vuonna 2019 Stig julkaisi singlet Lonkeronvärinen taivas, Sitä sun tätä sekä Biip biip. Syksyllä 2020 STIG on mukana Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa, jossa hän on ihastuttanut muun muassa ilmiömäisen suosion saavuttaneella Kuningaskobra -hitillään.

Liput 23,50 € + pvm / ovelta 28 €

 

Tapahtuma


Altaan Juhannus 24.6: STIG

 Päivä: pe 24.6.
 Aika: 18:00
 Hintaluokka: Useita lipunhintoja 
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

 

 

Tapahtumapaikka


Allas Sea Pool
Allas Sea Pool
 Katajanokanlaituri 2
Helsinki

Katajanokanlaituri 2
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Katajanokka


Merikylpylä Allas Sea Pool on sekä meriveden että makean veden kylpylä saunoineen ja palveluineen. Tunnelmalllinen ja hyvin suosittu sauna on yksi kaupungin nähtävyyksistä ja löytyy Helsingissä aivan Kauppatorin kupeessa.

Katso lisää yleisiä saunoja Helsingissä.