Pitkänlinjan Suomi-rokin tiennäyttäjä Miljoonasateen hitit kuullaan unplugged-versiona Sellosalissa lauantaina 9.3.2019. Yhtye suuntaa konserttisalikiertueelle maaliskuussa ja Klassikkoyhtye kohtaa Suomen uusi albumi kainalossaan.

Karkumorsian-albumin mukaan nimetty rundi alkaa 9. maaliskuuta Espoosta ja päättyy kuusi esiintymistä myöhemmin Hämeenlinnaan. Karkumorsian vie Miljoonasateen tässä vaiheessa yhteensä kahdeksalle paikkakunnalle.

Vuoden 2016 Sähköinen Rouva Maa -levyn jälkeen ahkerasti keikkaillut Miljoonasade elää hyvin aktiivista kautta urallaan. Jo ennen Karkumorsian-pitkäsoittoa Like-kustannus julkaisee tammikuussa 2019 historian ensimmäisen Miljoonasade-historiikin, jonka on koostanut Keskisuomalaisen toimittaja Mikko Lundell.

Karkumorsian-levyllä kuullaan viisi vanhempaa Miljoonasade-biisiä uusina versioina ja kahdeksan tuoretta kappaletta. Levyllä vierailevat PalefaceVärttinä-yhtye ja haitaristi Matti Kallio, joka on mukana koko maaliskuisella kiertueella.

– Meillä on ilo ja kunnia esitellä teille toisenlainen Miljoonasade. Uusi ja yllättävä, herkkä ja voimakas yhtye, jonka soitinrepertuaari ulottuu lusikoista irkkupilleihin. Uusien biisien lisäksi ohjelmistoon on otettu ne vanhemmat laulut, joihin löysimme täysin uudet sovitukset, Miljoonasateen laulaja ja sanoittaja Heikko Salo kertoo.

 

Tapahtuma


Miljoonasade – Karkumorsian-kiertue 2019

 Päivä: la 9.3.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 27,50  Lippu.fi
 Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka


Sellosali
 Soittoniekanaukio 1 A
Espoo

Soittoniekanaukio 1 A
Espoo

 Ravintolat läheisyydessä 

 Hotellit läheisyydessä