Miley Cyrus konsertti Helsingissä Hartwall Areenalla sunnuntaina 1.6.2014.
Miley Cyrus konsertti Helsingissä Hartwall Areenalla sunnuntaina 1.6.2014.

Tänä syksynä julkaistu ”Bangerz” on Helsinkiin saapuvan Miley Cyruksen neljäs albumi ja samalla hänen neljäs levynsä, joka on noussut suoraan julkaisuviikollaan Yhdysvaltain Billboard-listan ykköseksi. Miley on tehnyt levyllä yhteistyötä mm. Mike Willin, Pharrell Williamsin, Futuren, Nellyn, Will.i.amin ja Britney Spearsin kanssa. Levyn ensisingle ”We Can’t Stop” on ollut megahitti tanssilattioilla ympäri maailmaa varsinkin sen jälkeen, kun Miley esitti kappaleen MTV Video Music Awardsissa kohutussa show’ssa, johon kuului twerkkausta, jättinalleja ja kuuluisa vaahtomuovisormi.

Tuorein single ”Wrecking Ball” on vuorostaan noussut vieläkin isommaksi hitiksi singahtamalla listaykköseksi ja Spotifyn kuunnelluimmaksi Yhdysvalloissa. Billboardin ykkössija tuli vain muutama päivä singlen musiikkivideon julkaisun jälkeen, joka teki historiaa olemalla nopeiten 100 miljoonan katsomiskerran rajan rikkonut video koko Vevo-videopalvelun historiassa – 100 miljoonan raja ylittyi vain kuudessa päivässä. Katsojaennätys syntyi myös siitä, että video keräsi 24 tunnin sisällä 19,3 miljoonaa katselukertaa. Tähän mennessä ”Wrecking Ball” on kerännyt jo huikeat 392 miljoonaa katselukertaa ja määrä vain jatkaa kasvuaan.

21-vuotias Miley Cyrus on kuuluisan kantritähden ja näyttelijän Billy Ray Cyruksen tytär, jonka ura räjähti käyntiin teini-idolina Disneyn huippusuositussa Hannah Montana -tv-sarjassa. Miley on myös näytellyt lukuisissa elokuvissa, mm. Big Fish, Sex And The City 2 ja High School Musical 2.

Miley Cyrus konsertti Helsingissä

Tapahtumatiedot

Miley Cyrus (USA) – Bangerz Tour
Su 1.6.2014 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet klo 18.30

Liput palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 79,50 / 69,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98e/min + pvm) ja netistä www.lippu.fi

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

[accordion]
[acc_item title=”Autolla tapahtumaan”]

Pysäköintijärjestelyt Hartwall Areenalla: Henkilöautojen pysäköinti tapahtuu joko Hartwall Areenan pysäköintihallissa tai Messukeskuksen pysäköintialueella. Hinnat: 2 € / alkava tunti , koko päivä 20 €, tapahtumalippu 9 € (maksetaan sisäänajettaessa rahastajalle sis. noin 5 h paikoitusta) Parkkipalveluiden maksuvälineenä käy ainostaan käteinen raha. Linja-autojen (tapahtumiin tulevat rymät) pysäköinti ainoastaan Messukeskuksen P-alueella. Bussit jättävät asiakkaat Messukeskuksen parkkipaikalle, mihin bussit pysäköidään ja asiakkaat kävelevät sieltä Hartwall Areenalle. Tapahtuman loputtua asiakkaat kävelevät Messukeskuksen parkkipaikalle ja siirtyvät siellä busseihin. Tämä on kaikkein kätevin tapa. Messukeskuksesta on viitoitettu kävely- ja tunneliyhteys n. 200m Hartwall Areenalle. Asiakkaiden jättö areenan edessä olevalle bussipysäkille on hankalaa ja nouto sieltä on tapahtuman loputtua mahdotonta.[/acc_item]
[acc_item title=”Junalla tapahtumaan”]Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät Pasilan asemalla. Junalla voi tulla Helsingin keskustastakin, josta junamatka vie 5 minuuttia. Asemalaiturin numero 5B pohjoispäädyn alikulkutunnelin kautta pääsee Hartwall Areenalle johtavalle kävelytielle. Kävematka Areenalle kestää noin viisi minuuttia.

Aikataulut: www.vr.fi ja www.hsl.fi

[/acc_item]
[acc_item title=”Bussilla tai raitiovaunulla tapahtumaan”]Keskustasta Hartwall Areenalle kulkevat bussit 23 ja 69, jotka pysähtyvät  pysähtyvät lähellä Hartwall Areenaa, YLEn ison pajan edessä. Pysäkiltä kävelee Hartwall Areenalle n. 10 minuuttia. Myös rengaslinljat 22 ja 30 pysähtyvät samalla pysäkillä. Poikittaislinjoilla 50, 57 ja 59 on pysäkit Hakamäentiellä Hartwall Areenan kohdalla.

Raitiovaunujen 7A ja 7B reitit kulkevat Pasilan aseman kautta. Matka keskustasta kestää noin puoli tuntia. Käyttämällä asemalaiturin 5B päästä lähtevää kulureittiä matka pysäkiltä Hartwall areenalle vie alle kymmenen minuuttia.

Muiden bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

[/acc_item]
[/accordion]

 

Tapahtumapaikan kotisivut: www.hartwallarena.fi

[divider scroll_text=”VINKKI! Muista hotellivaraus”]

Hotelli lähellä Hartwall-Areenaa

[column col=”1/4″]hotelli-lahella-hartwall-areenaaHoliday Inn Helsinki Exhibit & Convention Center – Helsinki
[/column]
[column col=”1/4″]Sokos Original Hotel Pasila Hartwall Areenan laheisyydessaOriginal Sokos Hotel Pasila Helsinki[/column]