Kiti Kokkosen, Niina Lahtisen ja Krisse Salmisen tähdittämä Suomen Komediateatterin Juhlakunnossa! revyy saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacockissa 29.10. Näyttämöllä nähdään myös Antti Tuomas Heikkinen, Antti Lang, Tatu Siivonen, Aleksi Seppänen ja Haza von Hertzen. Revyyn ohjaa Olka Horila.

– 25-vuotisjuhlavuosi tuli teatterilla täyteen jo viime vuonna, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi sitä ei voitu juhlia asiaan kuuluvin menoin ja tavoin yhdessä. Nyt juhlitaan viimein niin näyttämöllä kuin uudistetussa Peacockin katsomossa!, taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen iloitsee.

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Revyy on ajassa kiinni
Juhlakunnossa! jatkaa Suomen Komediateatterin pitkää revyy-perinnettä. Näyttämöllä esitellään sketsien, musiikin ja tanssin keinoin ajankohtaisia havaintoja ympäröivästä maailmasta.

Kuinka sujuu päättäjien pihatalkoot? Miten meni ukin eristys ja voittaako Suomi tänä vuonna Euroviisut? Tuleeko lapsen suusta totuus vai virologivanhempien salaliittoteoriat? Onko perhesuhteet poikkeusajan jälkeen kunnossa? Nyt on aika juhlia kaikki juhlimattomat juhlat.

Tekijät
Revyyn käsikirjoituksesta vastaavat Niina Lahtinen ja salainen Kabinettiryhmä. Kapellimestarina toimii Katja Lappi, joka on sovittanut kappaleet viisihenkiselle orkesterille. Tanssinumeroiden koreografiasta vastaa Marko Keränen.

Linnanmäen Peacock on saanut kesällä uudet katsomopenkit. Upouusi katsomo on suunniteltu ja toteutettu Peacockin alkuperäistä henkeä ja historiaa kunnioittaen.

Suomen Komediateatteri noudattaa viranomaisten voimassaolevia määräyksiä sekä terveysturvallisuusohjeistuksia.

Esityskausi: 29.10.-11.12.2021 

Liput:
69 / 65e
Show & dinner -paketti alk. 169 eur + alv.

 

Tapahtuma


Juhlakunnossa! Revyy – 26 v. juhlavuosi

 Päivä: to 9.12. / pe 10.12. / la 11.12.
 Aika: 19:00
 Hintaluokka: 69 / 65e   Ticketmaster.fi

https://kohokohdat.fi/helsinki/tapahtumapaikat2/peacock-teatteri-2/

Tapahtumapaikka


Peacock-teatteri
Peacock-teatteri
 Linnanmäki
Helsinki

Linnanmäki
Helsinki

 Hotellit läheisyydessä Kallio


Legendaarisessa vaudeville-teatterissa eli Linnanmäen Peacockissa on tarjoiltu vavahduttavaa ja hulvatonta viihdettä vuodesta 1950.