la 23.9.  Aika: 20:00

 G Livelab Helsinki | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

Lau Nau juhlistaa G Livelabissa kymmenennen albuminsa lanseerausta, mukanaan bändinsä Seitsemäs taivas, jossa soittavat Topias Tiheäsalo ja Hermanni Yli-Tepsa sekä levyllä mukana olleita erikoisvieraita. Aphrilis-nimisen levyn ennakkotilaus avautuu ja ensimmäinen single julkaistaan keikkapäivänä.

Lau Nau eli Laura Naukkarinen tunnetaan yhtenä Suomen profiloituneimmista kokeellisen musiikin tekijöistä. Hän kulkee seikkailullisen elektroakustisen musiikin ja lauluntekijyyden rajoilla, tekee elokuvamusiikkia ja monikanavaisia ääni-installaatioita. Lau Naun musiikissa modulaarisyntetisaattori, kelanauhurit ja kenttänauhoitukset soivat yhdessä lauluäänen ja akustisten soitinten kanssa.

Lau Nau on keikkaillut mm. Tokion Super Deluxessa, San Franciscon the Labissa ja Castro Theatressa, New Yorkin Knitting Factoryllä sekä Pariisin Palais de Tokyossa ja hänen levyjään on julkaistu Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloissa ja Japanissa. Laura on voittanut Femmagaalan pääpalkinnon ja Taiteen valtionpalkinnon Huoneiden Kirja-työryhmän kanssa sekä ollut mm. Teosto-, Emma-, Jussi-ehdokkaana.

Stina Koistisen alias Stinakon ainutlaatuisessa indiepopissa on samanaikaisesti läsnä vastakkaisia elementtejä: riemua ja melankoliaa, kaipuuta ja päättäväisyyttä, voimaa ja herkkyyttä. Neoklassinen instrumentaatio antaa Stinakon moniulotteisille kappaleille ja laululle tilaa kukoistaa, samalla laulaja-lauluntekijyyden olotilaa laajentaen.

Tapahtumat > Keikat


Lau Nau & Seitsemäs taivas (levynjulkkarit) + Stinako

 la 23.9.
 20:00
 Hintaluokka: 
 Tapahtuma verkossa

 

TapahtumapaikkaG Livelab Helsinki keikat

Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

Katso myös G Livelab Tampere

Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Marskin sijainti on optimaalinen erityisesti Junalla ja linja-autolla kulkeville lähilomailijoille.

Lue lisää: scandichotels.fi

G Livelab Helsinki KOHOKOHTIA

pe 22.9. 20:00 Jean-Michel Blais (CA) G Livelab Helsinki
la 23.9. 20:00 Lau Nau & Seitsemäs taivas (levynjulkkarit) + Stinako G Livelab Helsinki
ma 25.9. 20:00 Don Johnson Big Band: Breaking Daylight 20v G Livelab Helsinki
ti 26.9. 20:00 Don Johnson Big Band: Breaking Daylight 20v G Livelab Helsinki
ke 27.9. 20:00 Don Johnson Big Band: Breaking Daylight 20v G Livelab Helsinki
to 28.9. 19:00 Kimmo Pohjonen UZone G Livelab Helsinki
pe 29.9. 20:00 Valtteri Laurell Nonet G Livelab Helsinki
la 30.9. 20:00 Melrose + Mary Ann Hawkins G Livelab Helsinki
ma 2.10. 19:00 Louis Sclavis Quartet (FR) G Livelab Helsinki
Lisää samanlaisia tapahtumia:
KEIKAT TAMPERE | KEIKAT HELSINKI
Keikat ja klubit Suomen parhaissa keikkakaupungeissa.